Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică Dusan Uhrin Jr. jocul execrabil contra Chindiei Târgovişte. Dinamo este pe ultimul loc, în Liga l

Cum explică Dusan Uhrin Jr. jocul execrabil contra Chindiei Târgovişte. Dinamo este pe ultimul loc, în Liga l

Fotbal

Comentarii

Antrenorul principal al celor de la Dinamo Bucureşti, Dusan Uhrin Jr., a declarat că echipa sa a făcut trei mari greşeli, ce au privat-o de cele trei puncte.

Dinamo are cel mai slab start de sezon din istorie şi nici sub bagheta cehului Dusan Uhrin Jr., nu pare că barca s-ar redresa. O înfrângere dureroasă contra celor de la Chindia Târgovişte au "catapultat-o" pe Dinamo pe ultima poziţie în Liga l. Ca niciodată. Iată ce a declarat Uhrin, la finalul partidei de la Ploieşti.
"Nu ştiu ce s-a întâmplat. Am pierdut meciul fiindcă am început foarte prost această partidă. În prima repriză, am jucat spreriaţi şi ar trebui să avem mai multă încredere când jucăm. Acesta este singurul lucru pe care îl aştept de la jucători. Am făcut multe greşeli în primele 15 minute. Adversarul a înscris atunci când eram în 10, când am jucat fără cap în 45 de minute,  şi din penalty. Acestea sunt cele trei greşeli pe care le-am făcut. Dacă mai reuşeam să marcăm un încă un gol, reuşeam o remiză. Dar jucătorii trebuie să aibă mai multe încredere. Trebuei să continuăm, pentru că este o competiţie lungă şi trebuie să jucăm bine în meciurile viitoare. Şi trebuie să ne dorim să câştigăm din primul minut, să nu ne fie teamă să jucăm. Acum suntem pe ultimul loc, dar în câteva săptămâni vom urca", a declara Dusan Uhrin Jr., la conferinţa de presă de după partidă.
Etapa viitoare, Dinamo va juca acasă, luni, 26 august, de la ora 21, împotriva celor de la FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare