Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a trădat ”perla” lui Gigi Becali pe Reghecampf! A semnat cu rivalul şi a prins transferul carierei: ”Mă simţeam presat” | EXCLUSIV

Cum l-a trădat ”perla” lui Gigi Becali pe Reghecampf! A semnat cu rivalul şi a prins transferul carierei: ”Mă simţeam presat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş a povestit cum a refuzat să fie impresariat de Anamaria Prodan, pe vremea când era antrenat de Laurenţiu Reghecampf la FCSB. Fostul campion al României a declarat că ”s-a simţit presat” de antrenor să semneze un contract cu impresara şi a povestit în ce condiţii s-a realizat transferul său la Southampton din 2014.

Presat de Reghecampf, Gardoş a preferat să semneze cu Giovanni Becali: ”Poate m-ar fi încurcat”

Invitat la SportCast cu Sile, un podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă, Florin Gardoş a dezvăluit că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi încercat să îl convingă să semneze un contract cu impresara, dar nu a cedat presiunii antrenorului de la FCSB şi a rămas o bună perioadă de timp fără contract de impresariat.

În 2014, Southampton l-a transferat pe Gardoş de la FCSB în schimbul sumei de 6.800.000 de euro. Florin Gardoş a declarat că mutarea s-a făcut prin intermediul lui Giovanni Becali, care a devenit ulterior impresarul său.

Silviu Tudor Samuilă: Ai simţit o presiune în perioada respectivă de a semna cu Anamaria Prodan?

Florin Gardoş: Da, am simţit, în perioada în care au intrat la închisoare fraţii Becali, pentru că eu eram sub contract cu ei, pentru că Anamaria voia să semneze jucătorii care erau semnaţi la club.

Silviu Tudor Samuilă:  Ai simţit şi că există privilegii pentru cei care erau semnaţi cu Anamaria?

Florin Gardoş: Nu prea aveau cum să fie privilegii pentru că era stăpânul, Domnul Becali. Nu poate să joace unul mai mult decât celălalt,  doar pentru chestia asta. M-a sunat atunci, mi-a zis să semnăm, nu am vrut. Mi-a zis şi Reghe: ”Hai, semnează, că o să fie bine”. Îţi dai seama că te simţeai presat. Nu aveam ceva împotriva ei, doar că eu jucam în momentul respectiv în Champions League. Eram pe val. Nu am vrut şi nu am mai semnat cu nimeni. Am păstrat legătura cu domnul Becali, nu mai aveam contract, îmi expirase, dar nu am vrut să mă leg de un impresar, că cine ştie ce comisioane mi-ar fi cerut, poate m-ar fi încurcat. (n.r. despre transferul la Southampton) A fost făcut de Giovanni Becali, dar eu nu aveam contract până nu a venit oferta.

Afla mai multe despre: superligafcsbgigi beacalianamaria prodanflorin gardoş 

viewscnt
Articole similare