Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa Mondială | Probleme de lot pentru Africa de Sud, înaintea duelului cu Irlanda

Cupa Mondială | Probleme de lot pentru Africa de Sud, înaintea duelului cu Irlanda

Rugby

Comentarii

Mijlocaşul la deschidere Handre Pollard, convocat duminică în lotul echipei Africii de Sud de la Cupa Mondială de rugby din Franţa pentru a suplini indisponibilitatea lui Malcolm Marx, nu va juca sâmbătă împotriva Irlandei, a indicat luni unul dintre responsabilii Springboks, Rassie Erasmus.

 

Absenţă importantă pentru Africa de Sud, înaintea meciului cu Irlanda

"Cu siguranţă, nu va fi selecţionat în această săptămână, cu excepţia cazului când sunt doi sau trei accidentaţi", a explicat, într-o videoconferinţă, cel care a fost antrenorul lui Pollard la Mondialul din 2019, câştigat de Africa de Sud.

"Ni s-a alăturat doar astăzi. Trebuie să se obişnuiască cu intensitatea şedinţelor noastre de antrenament", a adăugat Erasmus despre Pollard, ale cărui calităţi de marcator lipsesc actualului număr 10, Manie Libbok.

Acesta a fost motivul convocării lui Pollard, autorul a 22 de puncte în finala cu Anglia din 2019. El îl înlocuieşte din punct de vedere numeric pe talonerul Malcolm Marx, indisponibil pentru restul turneului din cauza unei accidentări.

Antrenorul secund Deon Davids a menţionat că linia a doua Eben Etzebeth, absent în victoria de duminică împotriva României (76-0), "a reacţionat foarte bine săptămâna trecută", după ce a ieşit accidentat în meciul cu Scoţia. "Va putea lupta pentru un loc în această săptămână", a spus Davids.

Afla mai multe despre: cupa mondialairlanda - africa de sud 

viewscnt
Articole similare