Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curaj, nu glumă! I-a scos telefonul de la încărcat lui Wayne Rooney şi l-a băgat pe-al său. Legenda lui United a orbit de nervi. "Eram foarte furios"

Curaj, nu glumă! I-a scos telefonul de la încărcat lui Wayne Rooney şi l-a băgat pe-al său. Legenda lui United a orbit de nervi. "Eram foarte furios"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Fostul atacant al celor de la Manchester United, Wayne Rooney, a povestit într-un podcast cum şi-a pedepsit unul dintre colegi, care a îndrăznit să-i scoată telefonul de la încărcat.

Wayne Rooney, cel care a avut întotdeauna statutul de star al celor de la Manchester United a înnebunit de furie când, după un antrenament, a observat cum cineva i-a scos telefonul de la încărcat şi l-a introdus pe al său.

Golgeterul all-time al Angliei a crezut iniţial că unul dintre colegii de la primă echipă a îndrăznit, însă s-a înfuriat şi mai tare când a observat că era vorba de unul dintre jucătorii de la echipa de rezerve - speranţa fotbalului englez, Ravel Morisson, care atunci avea doar 17-18 ani.

"A venit în vestiarul primei echipe, când era  la rezerve. Telefonul meu era la încărcat, el l-a scos şi l-a băgat pe al lui. Avea un Blackberry şi avea adresa de mail pe ecran. Când am văzut că este vorba despre un jucător de la rezerva, am spart telefonul de furie", a povestit Rooney pentru United Podcast.

Wayne Rooney şi-a exprimat regretul pentru faptul că Ravel Morisson nu şi-a atins nicodată potenţialul imens, chiar dacă lumea i-a vrut binele. Gary Neville chiar i-a propus, la un moment dat, să locuiască alături de acesta, însă a fost refuzat.

În acest moment, Ravel Morisson evoluează la ADO Den Haag, în Olanda, după mai multe aventuri eşuate, la Sheffield United, Ostersund sau Lazio.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare