Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curg ofertele pentru fotbalistul de care Barcelona vrea să scape. AS Roma a intrat pe fir: ce sumă trebuie să plătească

Curg ofertele pentru fotbalistul de care Barcelona vrea să scape. AS Roma a intrat pe fir: ce sumă trebuie să plătească

FC Barcelona

Comentarii

Junior Firpo (23 de ani), fotbalistul trecut pe lista de transferuri de FC Barcelona deşi abia a fost cumpărat, atrage în continuare interes din Italia. AS Roma este ultimul club din Serie A interesat să-l transfere pe fundaşul naturalizat spaniol.

Cumpărat de la Betis în urmă cu un an, Junior Firpo nu a dat satisfacţia pe care o aşteptau stafful şi sefii Barcelonei, astfel că a fost trecut pe lista de plecări. Spre norocul fundaşului, acesta nu duce lipsa de oferte, în special din Serie A. Torino şi Napoli îl vor, dar acum, scrie Sport, şi AS Roma a intrat în cursa pentru semnătura apărătorului.

Barcelona i-a fixat preţul lui Junior Firpo, 25 de milioane de euro. De asemenea, pe lângă Firpo, AS Roma mai e interesată de Jan Vertonghen, unul dinte cei mai vechi fotbalişti din lotul lui Tottenham, finalista Ligii Campionilor din 2019.

Adus ca să-i creeze concurenţă lui Jordi Alba, Junior Firpo nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor de pe Camp Nou. Chiar fotbalistul s-a arătat mirat, acum câteva săptămâni, că a jucat mult decât se aştepta, în condiţiile în care nu a dat satisfacţia dorită când a prins minute. "Am jucat mai mult decât mă aşteptam, dar senzaţiile sunt cenuşii", spunea Firpo, lăsând de înţeles că şi el şi-a dat seama că n-a dat tot ce trebuia să dea pe teren.



Junior Firpo a fost cumpărat de FC Barcelona de la Betis Sevilla, vara trecută, în schimbul a 18 milioane de euro.

Afla mai multe despre: junior firpofc barcelonaas roma 

viewscnt
Articole similare