Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur la o echipă din Liga 2! Favorită la promovare, dar cu problemene financiare uriaşe: ”Jucătorii vor pleca”

Cutremur la o echipă din Liga 2! Favorită la promovare, dar cu problemene financiare uriaşe: ”Jucătorii vor pleca”

Liga 2

Comentarii

După două sezoane consecutive petrecute pe prima scenă a fotbalului românesc, CS Mioveni a retrogradat în primăvara acestui an în Liga 2. Revenirea galben-verzilor în al doilea eşalon nu a fost văzută ca un pericol de formaţiile ce şi-au anunţat intenţia de a promova, iar argeşenii au avut un cuvânt greu de spus în campionat, după 15 etape disputate. Cu toate acestea, echipa antrenată de Constantin Schumacher ar putea fi trasă în jos de problemele financiare, iar visul unei promovări surprinzătoare pare departe.

CS Mioveni este pe poziţie promovabilă, dar s-ar putea destrăma în iarnă! Schumacher şi jucătorii, pe picior de plecare

CS Mioveni este pe locul patru în Liga 2, poziţie ce asigură în mod normal doar participarea la barajul de menţinere/promovare în Superligă, însă în cazul în care s-ar trage linie în momentul de faţă, argeşenii ar urca direct în primul eşalon, din cauză că echipele de pe primele două locuri, Şelimbăr şi Corvinul Hunedoara, nu au drept de promovare.

Deşi galben-verzii au parcurs mai bun decât formaţii cu jucători mai valoroşi, precum Steaua, Chindia sau FC Argeş, problemele financiare ar putea să aducă o depunctare clubului, aşa cum chiar antrenorul Constantin Schumacher a anunţat.

Din informaţiile liga2.prosport.ro, clubul are litigii cu mulţi dintre jucătorii de care s-a despărţit după retrogradare, şi riscă să fie sancţionată cu o depunctare imensă, care ar duce echipa în zona roşie.

“Eu am programat reunirea echipei pe 15 ianuarie, dar să scăpăm de ziua de joi. Dacă scăpăm de ziua de joi vom vedea ce se va întâmpla, dacă nu, eu nu o să mai continui. Şi probabil că nici jucătorii nu vor mai rămâne la echipă.

Eu am cel mai frumos grup la CS Mioveni, vă spun cu toată sinceritatea. Am vorbit cu ei, au înţeles situaţia, au spus clar că cel mai important este ca oamenii din club să găsească soluţii şi să achite sumele restante către foştii jucători şi ei acceptă să meargă şi aşa, cu o restanţă, de o lună, de două. Dar îţi dai seama, dacă se ajunge la depunctare e vorba despre munca noastră”, a declarat Constantin Schumacher, pentru ziartopdearges.com.

Fostul rapidist este sigur: ”Dacă primarul era în libertate, nu se mai ajungea aici”

În opinia lui Schumacher, această situaţia nedorită putea fi evitată, în cazul în care edilul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, nu ar fi avut probleme cu legea. Georgescu a fost arestat la începutul lunii octombrie, după ce a fost prins în flagrant de procurorii DNA, în timp ce restituia o mită în valoare de 10.000 de euro, chiar în faţa primăriei.

“Sunt sigur că dacă nu erau problemele acestea cu domnul primar, situaţia era cu totul alta. Dar din păcate, suntem în această situaţie. Şi nici nu mai am prea mari speranţe. Adică, dacă nu s-au găsit soluţii până acum, oare se vor găsi până joi? Îmi pare foarte rău, pentru că numai noi ştim cât am muncit, cât am tras la fiecare antrenament. Vorbim despre o echipă în care nimeni nu credea şi cu toţii erau convinşi că vom retrograda. Dar iată că prin munca noastră suntem la un pas de play-off”, a mai spus Constantin Schumacher.

Afla mai multe despre: cs mioveniliga 2constantin schumacher 

viewscnt
Articole similare