Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, decizie surprinzătoare: ”De mult nu am mai făcut acest gest”. Cum şi-a uimit jucătorii

Dan Petrescu, decizie surprinzătoare: ”De mult nu am mai făcut acest gest”. Cum şi-a uimit jucătorii

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu şi-a surprins jucătorii cu o decizie pe care o ia destul de rar.

CFR Cluj a încheiat cu o victorie turul sezonului regular, 3-0 cu Dinamo. Dan Petrescu a profitat de pauza impusă de meciurile echipei naţionale şi şi-a surprins jucătorii.

Antrenorul lui CFR Cluj a luat o decizie neobişnuită pentru el şi spune că astfel şi-a recompensat elevii pentru victoria cu Dinamo.

Cum şi-a surprins Dan Petrescu jucătorii: ”Asta a fost prima din partea mea”

Campioana României a avut până acum un sezon foarte intens. CFR Cluj a jucat până acum nu mai puţin de 28 de meciuri, în Liga 1, în cupele europene şi în Cupa României.

Dacă în Conference League nu stă deloc bine - un singur punct în 4 etape - în campionat CFR pare că se îndreaptă spre un nou titlu. Clujenii au un avans de 8 puncte faţă de locul 2, ocupat de FCSB, după primele 15 etape.

Dan Petrescu susţine că este un număr prea mare de partide pentru orice echipă din fotbalul românesc şi critică din nou formatul campionatului.

Antrenorul campioanei României a decis astfel să le ofere 3 zile libere jucătorilor săi, pentru a-şi reface forţele.

Este o decizie atipică luată de Dan Petrescu, după cum chiar el recunoaşte. Antrenorul în vârstă de 53 de ani este un cunoscut fan al cantonamentelor, dar spune că acum jucătorii săi au nevoie să se deconecteze un pic:

”Chiar le-am dat 3 zile libere. De mult nu am mai făcut acest gest. Asta a fost prima din partea mea, pentru că într-adevăr s-au jucat 28 de meciuri.

Noi deja am terminat campionatul. Eu nu înţeleg cum naibii jucăm 40 de meciuri în România. Dacă spui o ţară care are 40 de meciuri, nu am văzut aşa ceva”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare