Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, explozie de nervi la finalul meciului cu Astana: ”M-am săturat de câte trofee şi câţi bani am câştigat”. Ce l-a scos din sărite

Dan Petrescu, explozie de nervi la finalul meciului cu Astana: ”M-am săturat de câte trofee şi câţi bani am câştigat”. Ce l-a scos din sărite
Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, după ce s-a impus cu 3-1 în returul cu Astana, dar Dan Petrescu a fost foarte nervos la finalul meciului. Antrenorul campioanei s-a descătuşat la adresa celor care l-au criticat pentru rezultatele slabe din acest debut de sezon.

CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar la Champions League, după ce a trecut cu 3-2 la general de Astana. Însă Dan Petrescu s-a prezentat foarte nervos la interviuri. Antrenorul campioanei României s-a dezlănţuit la adresa celor care i-au criticat pe el şi pe jucători, după ce au pierdut cu 1-0 la Astana şi au făcut 1-1 cu Poli Iaşi, în campionat:

”Ultima fază m-a îmbătrânit, că echipa a jucat în rest foarte bine. Am început foarte bine, chiar dacă am luat gol. Ne-a ajutat acel prim gol marcat de Omrani. Şi am avut şi ocazii, şi goluri, şi gol anulat. Echipa n-a jucat rău până acum,  dar a fost făcută varză în România. Eu nu mai eram antrenor bun, doar ne apăram şi că suntem bătrâni... după doar trei meciuri. Ceea ce era cu adevărat fals. Asta este România. Nu accept să se vorbească aşa. Că cică să-i mai dăm cinci ani contract lui Culio. Păi Culio este cel mai bun jucător din România. Tot timpul sunt în balanţă dacă sunt bun sau nu sunt bun. Cine mă judecă pe mine? Mă judecă cei care au fost antrenori şi n-au reuşit? Eu m-am săturat de câte trofee şi de câţi bani am câştigat.

Dacă nu scoate Tel Aviv, degeaba ne-am calificat. S-a rezolvat o calificare. Acum sunt antrenor bun. Nu mai am ce să demonstrez în România, toată lumea ştie ce am făcut. Prea repede mi s-a pus eticheta asta, după trei meciuri.



(Despre Omrani, după ce a reuşit un hat-trick) L-am pus să se tundă, să se vopsească din nou, să-şi dea jos cerceii, să nu mai vină în papuci şi să joace fotbal”,
a declarat Dan Petrescu la Look.

În următorul tur, CFR Cluj va juca împotriva lui Maccabi Tel Aviv. Prima manşă va fi în Gruia, săptămâna viitoare, în timp ce returul este programat peste două săptămâni.

Chiar dacă ieşim în acest pe locul doi, nu e un dezastru. La fel, dacă intrăm în grupele Europa League nu cred că e un dezastru. Să nu uităm cu cine am jucat, cu o echipă care are buget de 50 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: dan petrescuastana 

viewscnt
Articole similare