Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte: "Sună telefonul mereu. Şi merit!". De ce a declarat că pierde bani la CFR

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte: "Sună telefonul mereu. Şi merit!". De ce a declarat că pierde bani la CFR

CFR Cluj

Comentarii

Într-o conferinţă de presă, Dan Petrescu (52 de ani) a revenit asupra declaraţiilor făcut la cald, la finalul meciului CFR - Gaz Metan 1-2. "Bursucul" a vorbit despre posibila sa plecare din Gruia şi a spus că, în cazul în care ar avea o ofertă şi ar dori să plece, primul cu care ar discuta ar fi patronul, Nelu Varga.

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte: "Sună telefonul mereu. M-aş duce şi i-aş spune 'am o ofertă, vreau să plec!'"

"SuperDan" nu duce lipsă de oferte, după cum chiar el a recunoscut. Antrenorul care a câştigat trei titluri de campion al rând cu CFR Cluj şi a făcut performanţă în Europa League e căutat în permanenţă de echipe cu bani mulţi şi pretenţii. Însă, pentru moment, a rămas la CFR Cluj.

Dacă ar veni vreo ofertă de nerefuzat, Dan Petrescu ar merge la patronul Nelu Varga şi i-ar transmite că-şi doreşte să plece: "Dacă aş pleca vreodată, m-aş duce şi i-aş spune patronului 'am o ofertă, vreau să plec'. Ofertele nu lipsesc, sună mereu telefonul şi merit asta. S-a scris că eu câştig foarte mulţi bani la CFR. Eu nu sunt aici pentru bani, ci pentru performanţă. Eu pierd bani la CFR Cluj, că am oferte mai bune.

Pe fondul nervilor, am zis că am nevoie de o pauză şi asta e realitatea. S-au adunat prea multe. Nu regret ce am declarat. Chiar am nevoie de o pauză. Am contract încă un an şi jumătate şi sper să-l duc la capăt”
, a spus Dan Petrescu, înaintea meciului cu AS Roma.

Dan Petrescu, salariu şocant de mare pentru Liga 1

Valoarea lui Dan Petrescu, ca antrenor, e dată şi de salariul pe care acesta îl încasează la CFR Cluj. Unul extrem de mare, pentru Liga 1. Din informaţiile Telekom Sport, Dan Petrescu are un salariu şocant de mare pentru Liga 1, aproape 2,5 milioane de euro pe sezon, sumă în care sunt însă incluse şi bonusurile. Cu Dan Petrescu la cârmă, CFR a triumfat de trei ori la rând în Liga 1 şi a ajuns până în 16-imile de finală ale Europa League anul trecut.

Afla mai multe despre: dan petrescuofertadan petrescu oferta cfr clujdan petrescu plecare cfr clujoferta dan petrescu 

viewscnt
Articole similare