Experiențe împreună.
You are here:

Dan Petrescu se declară şocat de nivelul celor de la Maccabi, deşi CFR a obţinut victoria: "Au calitate foarte mare! Îl au şi pe Neymar din Israel"

Dan Petrescu se declară şocat de nivelul celor de la Maccabi, deşi CFR a obţinut victoria: "Au calitate foarte mare! Îl au şi pe Neymar din Israel"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a mărturisit că Maccabi Tel Aviv l-a luat prin surprindere, prin calitatea jucătorilor, el mărturisind că se aşteaptă la un retur teribil de greu, deşi formaţia sa a câştigat cu 1-0 acasă.

"I-am studiat, i-am văzut, dar nu eram aşa clar cum o ştiam pe Astana Au arătat că sunt la un nivel puţin mai mare decât Astana, fundaşul lor central mi s-a părut extraordinar. La mijloc, Perez e unul dintre cei mai buni. Cohen, cel pe care l-au schimbat, e Neymar din Israel. 

Au fost destul de periculoşi, au avut ocazii. Din păcate nu am reuşit să marcăm al doilea gol. Dacă făceam 2-0, era altceva. Mie nu mi-a părut că ne-am apărat, dar nu mai puteam, pur şi simplu. Aveam nevoie de încă un gol. Dacă ziceai înainte de meci, eram mulţumit.

În retur va fi un vacarm. Au o calitate foarte mare, de aceea au câştigat campionatul la 30 de puncte.

Normal că sunt speranţe. După ce i-am văzut astăzi, au calitate foarte mare. Vom avea viaţă grea, marţi avem un meci extraordinar de greu. Vreau să câştigăm sâmbătă", a declarat Dan Petrescu.

"Bursucul" s-a referit şi la ratarea imensă a lui Rondon: "Rondon dorea foarte mult să înscrie. Eu îmi doream cel mai mult dintre toţi. Pentru că munceşte extraordinar pentru echipă, a ratat şi cu Iaşi, a ratat şi cu Clinceni, a ratat şi cu Astana, acum la fel... nu e greu să vii la o echipă nouă, imediat să dai goluri. Asta vrea toată lumea. Sunt sigur că unii fani vor să intre şi imediat să dea goluri. Nu e aşa uşor. Eu am mare încredere în el, profesionist adevărat".

Cât despre starea lui Ţucudean: "Păi, Ţucudean, de unde să revină, dacă nu s-a antrenat cu echipa? Dacă ar începe sâmbătă antrenamentele ar fi extraordinar, să aibă măcar două zile. M-aş fi aşteptat ca măcar ieri, azi, să fie cu echipa".

Formaţia CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa israeliană Maccabi Tel-Aviv, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Omrani, în minutul 22, cu o lovitură de cap după un corner al lui Deac.

Returul va avea loc săptămâna viitoare.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe