Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu se declară şocat de nivelul celor de la Maccabi, deşi CFR a obţinut victoria: "Au calitate foarte mare! Îl au şi pe Neymar din Israel"

Dan Petrescu se declară şocat de nivelul celor de la Maccabi, deşi CFR a obţinut victoria: "Au calitate foarte mare! Îl au şi pe Neymar din Israel"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a mărturisit că Maccabi Tel Aviv l-a luat prin surprindere, prin calitatea jucătorilor, el mărturisind că se aşteaptă la un retur teribil de greu, deşi formaţia sa a câştigat cu 1-0 acasă.

"I-am studiat, i-am văzut, dar nu eram aşa clar cum o ştiam pe Astana Au arătat că sunt la un nivel puţin mai mare decât Astana, fundaşul lor central mi s-a părut extraordinar. La mijloc, Perez e unul dintre cei mai buni. Cohen, cel pe care l-au schimbat, e Neymar din Israel. 

Au fost destul de periculoşi, au avut ocazii. Din păcate nu am reuşit să marcăm al doilea gol. Dacă făceam 2-0, era altceva. Mie nu mi-a părut că ne-am apărat, dar nu mai puteam, pur şi simplu. Aveam nevoie de încă un gol. Dacă ziceai înainte de meci, eram mulţumit.

În retur va fi un vacarm. Au o calitate foarte mare, de aceea au câştigat campionatul la 30 de puncte.

Normal că sunt speranţe. După ce i-am văzut astăzi, au calitate foarte mare. Vom avea viaţă grea, marţi avem un meci extraordinar de greu. Vreau să câştigăm sâmbătă", a declarat Dan Petrescu.

"Bursucul" s-a referit şi la ratarea imensă a lui Rondon: "Rondon dorea foarte mult să înscrie. Eu îmi doream cel mai mult dintre toţi. Pentru că munceşte extraordinar pentru echipă, a ratat şi cu Iaşi, a ratat şi cu Clinceni, a ratat şi cu Astana, acum la fel... nu e greu să vii la o echipă nouă, imediat să dai goluri. Asta vrea toată lumea. Sunt sigur că unii fani vor să intre şi imediat să dea goluri. Nu e aşa uşor. Eu am mare încredere în el, profesionist adevărat".

Cât despre starea lui Ţucudean: "Păi, Ţucudean, de unde să revină, dacă nu s-a antrenat cu echipa? Dacă ar începe sâmbătă antrenamentele ar fi extraordinar, să aibă măcar două zile. M-aş fi aşteptat ca măcar ieri, azi, să fie cu echipa".

Formaţia CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa israeliană Maccabi Tel-Aviv, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Omrani, în minutul 22, cu o lovitură de cap după un corner al lui Deac.

Returul va avea loc săptămâna viitoare.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare