Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu a dat cărţile pe faţă! Rapid vrea să transfere de la două rivale pentru a luat titlul. ”Pot să vă confirm”

Dan Şucu a dat cărţile pe faţă!  Rapid vrea să transfere de la două rivale pentru a luat titlul. ”Pot să vă confirm”

Rapid

Comentarii

Rapid pierde teren în lupta pentru titlu, iar Dan Şucu a început să se gândească serios la metodele prin care ar putea giuleştenii ar putea să atace primul loc. Finanţatorul alb-vişiniilor a dezvăluit numele a două dintre ţinele Rapidului pentru sezonul următor.

Rapid vrea să transfere de la Farul şi CFR. Dan Şucu a făcut anunţul. ”Ne dorim”

Dan Şucu a declarat că Rapid este interesată de Tudor Băluţă (Farul) şi Ermal Krasniqi (CFR Cluj sunt doi dintre jucătorii pe care Rapid va încerca să îi transfere în vara anului următor. Mijlocaşul crescut la Academia Hagi nu a mai prins niciun minut la Farul în ultimele cinci meciuri, iar şansele ca acesta să continue şi din sezonul viitor sunt minime.

De cealaltă parte, atacantul kosovar al CFR-ului a pierdut contactul cu primul 11 al fostei campioane şi rămâne cu 0 în dreptul golurilor marcate în acest sezon în Superligă.

”Pot să vă confirm în mod oficial că ni-l dorim pe Băluţă de la Farul. Un jucător cu un potenţial uriaş, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Nu mă întrebaţi de sume, nu mă întrebaţi de negocieri, ştiţi că îmi place să vorbesc cât mai puţin. Ne interesează Krasniqi şi Băluţă, nu înseamnă însă automat că aceştia vor veni la Rapid. 

Există un întreg proces de negociere cu cluburile şi jucătorii. Vom vedea dacă aceste transferuri se vor concretiza… Noi ne dorim.

Vrem foarte mult să ajutăm şi echipa naţională, vrem foarte mult jucători care să fie şi eligibili pentru domnul Edi Iordănescu, astfel încât Rapidul să ajute echipa naţională cu fotbalişti importanţi, care să pună umărul pentru o performnaţă la Euro. Tipul acesta de jucători ne interesează, tineri cu potenţial…”, a declarat Dan Şucu, potrivit Fanatik.

Câţi bani a plătit Rapid pentru Florent Hasani

Chiar dacă s-a vorbit, iniţial, de o sumă de 600.000 de euro, se pare că Rapidul a plătit mai puţin bani pentru internaţionalul kosovar. Florent Hasani este al doilea jucător kosovar din lotul Rapidului, după Albion Rrahmani. Un al treilea, Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj, se află în negocieri cu formaţia din Giuleşti.

”Este un fotbalist foarte interesant, foarte bun. A fost o oportunitate pentru noi. Cu totul, Florent ne-a costat în jur de 300.000 de euro. Asta şi pentru că era în ultimele şase luni de contract şi clubul la care evolua risca să-l piardă gratis în vară”, a declarat acţionar majoritar de la Rapid, Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Detalii statistice din cariera lui Florent Hasani:

  • 4 trofee are în carieră
  • Golgheterul Albaniei în sezonul 2022/23, cu 16 goluri marcate
  • Câştigător al Supercupei Albaniei, cu FK Tirana, în 2022/23
  • Campion al Kosovo, cu Trepca, în 2017
  • Câştigător al Supercupei Kosovo, în 2017, cu Trepca
  • Performanţe la cluburi:
  • FK Tirana (62 meciuri, 29 goluri, 11 assisturi)
  • Diosgyor (100 meciuri, 13 goluri, 7 assisturi)
  • Gyirmot (35 meciuri, 3 goluri)
  • KF Trepca 89 (24 meciuri, 8 goluri)
  • H. Kfar Saba (12 meciuri)
  • Hasani a îmbrăcat de 8 ori tricoul naţionalei Kosovo, reuşind un gol, într-o victorie cu Gibraltar (1-0).
  • La naţionala de tineret, kosovarul a marcat de trei ori în 10 partide.

 

Afla mai multe despre: rapidsuperligădan şucufarulcfrtudor băluţă 

viewscnt
Articole similare