Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu n-a mai prins finalul din Steaua - Rapid! S-a ridicat şi a plecat: "Dacă te conduce FCSB cu 3-0, pleci la pauză?" | VIDEO

Dan Şucu n-a mai prins finalul din Steaua - Rapid! S-a ridicat şi a plecat: "Dacă te conduce FCSB cu 3-0, pleci la pauză?" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Rapid, una dintre candidatele la podium în Superligă, poate chiar şi la titlu, a fost ţinută în şah de Steaua, ocupanta locului 11 din Liga 2, în Cupa României. Dan Şucu n-a mai prins finalul meciului din Ghencea, iar Basarab Panduru a găsit o explicaţie.

Steaua şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din grupa a 2-a a Cupei României.

”Militarii” au avut prima ocazie pe Ghencea, în minutul 22, la şutul lui Sierra. În minutul 48, tot gazdele au trecut pe lângă gol, prin Chipirliu. 

Rapid nu a avut ocazii clare până la şutul lui Borja Valle, din minutul 90, iar ritmul partidei nu a fost unul deosebit, astfel că meciul s-a încheiat fără vreun gol marcat.

Dan Şucu a plecat mai devreme de la derby. ”Să nu prindă aglomeraţia”

Asemenea lui Florin Talpan, şi Dan Şucu a fost prezent în Ghencea pentru a vedea duelul, dar, în mod surprinzător sau nu, a plecat mai devreme de la stadion.

Acţionarul majoritar de la Rapid a fost surprins părăsind arena din Ghencea în minutul 83, iar Basarab Panduru a comentat această acţiune a omului de afaceri giuleştean.

Expertul Orange Sport nu l-a condamnat pe Dan Şucu pentru faptul că nu a rămas alături de echipă până la finalul meciului, ci a motivat plecarea mai devreme a acestuia prin faptul că nu ar fi dorit să prindă aglomeraţie în drumul spre casă.

”Să nu prindă aglomeraţia. Nu ai de ce să te superi. În etapa 14 te superi pentru ce? Te superi pentru ce, ce mesaj dai dacă pleci? A plecat să nu prindă aglomeraţia.

Cred că vrea să plece din cauza asta, să nu stea acolo o oră cu maşina. Cred că pleca şi dacă Rapid ar fi condus cu 1-0. De ce să te superi? Dacă te conduce FCSB cu 3-0, pleci la pauză?”, a fost reacţia lui Panduru, la Orange Sport.

În urma acestei remize, Rapid conduce în grupa 2 a Cupei României, cu 4 puncte. În clasament urmează, cu câte trei puncte, CFR şi Universitatea Cluj, în timp ce CSA Steaua ocupă poziţia a patra, cu un punct.

După meciul cu Steaua din Cupa României, Rapid o va întâlni şi pe FCSB, în campionat, pe Arena Naţională, duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 15-a, ultima a turului din sezonul regular.

Afla mai multe despre: rapiddan sucucupa romanieighencea 

viewscnt
Articole similare