Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, TUN la Rapid. Transfer uluitor în Giuleşti, ”o sumă record pentru fotbalul românesc”

Dan Şucu, TUN la Rapid. Transfer uluitor în Giuleşti, ”o sumă record pentru fotbalul românesc”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a fost foarte aproape să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor şi să aducă la Rapid unul dintre cei mai în formă tricolori.

Rapid a avut un meci de coşmar cu U Cluj. Deşi a condus cu 2-0, nu s-a ales cu nimic din partida disputată în Giuleşti, pe care a pierdut-o cu scorul de 2-3.

Giuleştenii nu au avut o bancă de rezerve prea ofertantă, aspect remarcat şi de expertul Orange Sport, Basarab Panduru.

”O sumă record pentru fotbalul românesc”

Dar lucrurile puteau să stea diferit dacă Dan Şucu ar fi reuşit să dea lovitura pe care o pregătea pe piaţa transferurilor.

Finanţatorul clubului din Giuleşti a dezvăluit că l-a dorit extrem de mult la Rapid pe Denis Drăguş, pe vremea în care internaţionalul român evolua la Standard Liege.

Şucu era pregătit să ofere o sumă de 1,3 milioane de euro pentru atacantul în vârstă de 24 de ani, dar negocierile nu s-au mai concretizat.

În cele din urmă, Drăguş a ajuns în Turcia, la Gaziantep, acolo unde are un sezon excelent sub îndrumarea lui Marius Şumudică.

”Nu negociem cu niciun jucător român, sunt 6-7 fotbalişti cu care discutăm, nu ştiu dacă se vor închide toate negocierile, dacă discuţi cu 6-7, probabil vom aduce 2-3, dar jucători de calitate.

Evident că-mi pare rău că Drăguş nu a ajuns la Rapid, noi am oferit 1,3 milioane euro la vremea respectivă lui Standard, o sumă record pentru fotbalul românesc.

Din păcate, Drăguş n-a ales Rapidul, ne-ar fi plăcut să vedem un jucător de talia lui Drăguş jucând în Giuleşti. S-ar fi potrivit perfect pe spiritul Rapidului, ne-ar fi ajutat foarte mult.

E un jucător de valoare, a arătat asta la echipa naţională, ne-ar fi ajutat foarte mult. Asta e situaţia, mergem mai departe cu fotbaliştii extrem de valoroşi pe care-i avem în acest moment şi în care avem toată încrederea”, a declarat Dan Şucu, conform Fanatik.

Rapid a ratat şansa de a urca pe locul 2 şi rămâne în continuare pe locul 3 în Superliga României, cu 30 de puncte.

În prezent, Denis Drăguş este cotat la 1,5 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com, şi are două goluri în şapte meciuri la naţionala României.

Afla mai multe despre: rapiddan sucudenis dragus 

viewscnt
Articole similare