Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves a mai scăpat de o grijă. Eliberat din închisoare, fostul fotbalist a lichidat şi datoriile

Dani Alves a mai scăpat de o grijă. Eliberat din închisoare, fostul fotbalist a lichidat şi datoriile
Comentarii

Fostul fotbalist brazilian Dani Alves, condamnat în Spania pentru viol, a rambursat suma de 150.000 de euro pe care i-a împrumutat-o tatăl lui Neymar pentru a-şi plăti apărarea.

''Dani Alves i-a returnat cei 150.000 de euro lui tatălui lui Neymar în urmă cu o săptămână" , a declarat avocata Ines Guardiola într-un mesaj transmis AFP, fără a dezvălui motivele acestei rambursări.

Tatăl starului naţionalei Braziliei, Neymar Santos, a declarat în ianuarie că l-a ajutat financiar pe Alves, care nu era condamnat încă în acel moment, o mişcare care a generat critici ample în Brazilia.

În luna martie, la o lună după ce fostul fundaş a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare, Neymar senior a negat că el, fiul său sau familia sa ar plăti cauţiunea de un milion de euro stabilită de instanţele spaniole pentru eliberarea condiţionată, în aşteptarea apelului.

Dani Alves, în vârstă de 40 de ani, a fost eliberat pe 25 martie din închisoarea în care era reţinut de la sfârşitul lunii ianuarie 2023, după ce şi-a plătit cauţiunea.

Fostul star al echipelor FC Barcelona, Juventus Torino şi Paris Saint-Germain a fost găsit vinovat de violarea unei femei în toaleta unui club de noapte din Barcelona, la sfârşitul anului 2022, la întoarcerea sa de la Cupa Mondială din Qatar.

Un tribunal din Barcelona a respins miercuri apelurile procuraturii şi părţii civile împotriva eliberării fotbalistului.

Afla mai multe despre: dani alves 

viewscnt
Articole similare