Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Florea, supărat că nu i-a dat gol Rapidului: „Simt frustrare. Diferenţa a făcut-o neinspiraţia mea”

Daniel Florea, supărat că nu i-a dat gol Rapidului: „Simt frustrare. Diferenţa a făcut-o neinspiraţia mea”

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut primul meci din noul sezon din Liga I, împotriva Rapidului, scor 0-1.

După meci, Daniel Florea a părut foarte supărat din cauza înfrângerii de pe Arena Naţională. Ba mai mult, atacantul s-a declarat frustrat de ratările pe care le-a avut în timpul partidei.

„Mă încearcă un sentiment de frustare după acest rezultate. Mai ales pe mine personal mă apasă acest rezultat pentru că pe undeva îl am pe conştiinţă! 

Păi, ce să-mi reproşez? Decât faptul că diferenţa în această seară a făcut-o neinspiraţia mea. 

„Din păcate le-am dat cam mult spaţiul pe parcursul jocului şi având acei jucători de calitate pe undeva ne-a făcut un defavor nouă”

Cred că am început destul de bine, am fost echipa care am dominat începutul de joc, cu ocazii mai clare, din păcate le-am dat cam mult spaţiul pe parcursul jocului şi având acei jucători de calitate pe undeva ne-a făcut un defavor nouă şi a părut şi golul acela de nicăieri, întâmplător şi ratările mele şi aşa s-a scris istoria astăzi. 

La noi nu sunt foarte multe schimbări de lot, dar cred că într-adevăr cred că în orice echipă când apar unele schimbări trebuie timp pentru implementare şi adaptare pentru noii jucători, dar sunt încrezător că la următoarele meciuri vom arăta mai bine!”, a declarat Florea după meci.

Rapid - Chindia 1-0, în Liga 1

Nou-promovata Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Chindia Târgovişte, în primul meci jucat de giuleşteni în Liga I după şase ani.

A marcat: Bălan '57

1-0, min. 57: Bălan a marcat de la 11 metri după ce mingea degajată de Popadiuc i-a lovit piciorul atacantului rapidist şi a ricoşat în poartă.

Meciul a început cu o întârziere de şase minute, din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. De altfel, fanii rapidişti au creat o frumoasă ambianţă pe Arena Naţională.

Au evoluat echipele:

Rapid: H. Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja (Dandea '90+3), Albu - Carnat (Moise '82), R. Ilie (Pănoiu '66), Hlistei (Alami '82) - Bălan. Antrenor Mihai Iosif;

Chindia: D. Moldovan - Căpuşă, Iacob, Celea, C. Dinu (Roumpoulakou '54) - Neguţ, Suciu (Corbu '74), Popadiuc, A. Şerban (Matiş '73) - Florea, D. Popa. Antrenor Emil Săndoi.

EXCLUSIV | "A revenit Rapidul, a început nebunia!". Panduru a analizat "la cald" victoria Rapidului cu Chindia, la revenirea în Liga 1

Afla mai multe despre: chindia targovistedaniel florea 

viewscnt
Articole similare