Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa a explicat cum l-a convins pe Adi Popa să semneze: ”Nu am pus presiune, am avut răbdare cu el” + Ce spune despre victoria cu FC Braşov

Daniel Opriţa a explicat cum l-a convins pe Adi Popa să semneze: ”Nu am pus presiune, am avut răbdare cu el” + Ce spune despre victoria cu FC Braşov

Liga 2

Comentarii

FC Braşov a primit vizita Stelei, în a opta etapă a Ligii 2. oaspeţii au reuşit să se impună, scor 1-0, graţie golului marcat de Chipirliu.

Daniel Opriţă, antrenorul echipei Steaua, a vorbit despre transferul lui Adi Popa, dar şi despre victoria de azi de la Braşov. 

”După două rezultate aveam nevoie de această victorie. Eu cred că am făcut un joc bun, golul a fost o combinaţie frumoasă. Am jucat bine, cu excepţia ultimelor minute în care au pus presiune pe noi pentru că au vrut să forţeze egalarea. Aşa trăiesc eu jocurile.. sunt foarte agitat. Când am văzut că vor să egaleze, m-am agitat. Era păcat să primim gol după ce am condus, era păcat de munca depusă.

Adi Popa se antrenează de mult cu noi. Nu am pus presiune pe el. Am spus că am răbdare cu el şi când se decide îl primim.

Suporterii sunt alături de noi. Şi la Dej au venit mulţi. Ne încurajează. Sunt al 12-lea jucător. Le mulţumim foarte mult.

Sunt jucători cu care lucrez de mult împreună. Ne dorim să mai aducem jucători care să ne ajută. Nu e uşor să ţii ritmul şi de asta zic. Noi trebuie să ne facem treaba. E şi păcat pentru suporteri să plece supăraţi”, a declarat Daniel Opriţa după meciul din Liga 2, disputat la Braşov.

Steaua este pe locul 4, cu 17 puncte. În timp ce, FC Braşov este pe locul 13 în Liga 2, cu 9 puncte. 

Adi Popa a debutat în tricoul Stelei. Care a fost motivul care l-a făcut să uite de rivalitatea cu FCSB: ”Se ştie asta!”

Afla mai multe despre: liga 2adi popasteauadaniel opriţă 

viewscnt
Articole similare