Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa se întoarce! Antrenorul dat afară după doar cinci meciuri de Voluntari a semnat pe un an şi jumătate cu noua echipă

Daniel Opriţa se întoarce! Antrenorul dat afară după doar cinci meciuri de Voluntari a semnat pe un an şi jumătate cu noua echipă

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Daniel Opriţa a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu echipa CS Mioveni, locul al şaptelea în Liga 2, a anunţat, marţi, site-ul grupării argeşene.

În vârstă de 37 de ani, Opriţa îi ia locul Iordan Eftimie, al cărui contract a fost reziliat în aceeaşi zi. De-a lungul carierei sale, Daniel Opriţa a mai antrenat Metalul Reşiţa, Juventus Bucureşti, CSMŞ Reşiţa şi FC Voluntari. La ultima echipă a apucat să antreneze doar cinci meciuri, în startul acestei ediţii de campionat.

"Eftimie şi-a reziliat contractul. A semnat Opriţa

Echipa de fotbal CS Mioveni va avea în 2019 antrenori noi.

Astfel, astăzi, tehnicianul Iordan Eftimie şi conducerea clubului nostru au reziliat pe cale amiabilă contractul. Clubul nostru îi mulţumeşte fostului antrenor pentru activitatea depusă şi îi urează succes în continuare!

Tot astăzi, Daniel Opriţa a semnat un contract de antrenor principal, cu CS Mioveni, pentru un an şi jumătate. Din vechiul staff, alături cu Opriţa va colabora antrenorul de portari, Iulian Ilie.

Reunirea lotului galben-verde este programată joi, la ora 10,30 la Stadionul Orăşenesc din Mioveni. Daniel Opriţa, va fi prezentat atunci echipei, dar şi presei. Tot atunci vor fi anunţate şi noile obiective.

Daniel Opriţa a promovat în Liga I pe Juventus Bucureşti, iar în primul eşalon, în afară de bucureşteni, i-a mai antrenat pe cei de la FC Voluntari.

Mult succes!", se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a grupării CS Mioveni.

Afla mai multe despre: opritamioveniliga 2 

viewscnt
Articole similare