Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a cedat după primul meci al anului: "Răbdarea mea a expirat". Unde şi-ar dori să antreneze

Daniel Pancu a cedat după primul meci al anului: "Răbdarea mea a expirat". Unde şi-ar dori să antreneze

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Daniel Pancu, pune piciorul în prag la echipa din Moldova. Tehnicianul şi-a ameninţat jucătorii şi a recunoscut că şi-ar dori să antreneze în Turcia.

Poli Iaşi a rămas în zona retrogradării, după ce a remizat cu Chindia Târgovişte, scor 1-1. Iar Daniel Pancu nu mai are răbdare cu fotbaliştii săi, cărora le-a transmis că greşelile se vor plăti: 

"După aspectul jocului, este rezultatul corect cred eu. Două reprize diametral opuse, prima controlată clar de noi, a doua în mare parte de noi. Am jucători care nu conincid cu mentalitatea mea, poate unora dintre ei le egreu, aproape imposibil să se obişnuiască cu stilul ăsta de a controla meciul, de a avea posesia, de a juca agresiv, de a ţine linia sus. Răbdare prea multă nu mai am, pentru că am fost criticat în multe momente în prima parte a campionatului. Au fost goluri multe primite, deci am avut răbdare în primele patru luni, dar în momentul de faţă răbdarea mea a expirat. Cine greşeşte, va plăti, pentru că ştiţi că întotdeauna plăteşte antrenorul. 

Secretul lui Andrei Cristea este că se pregăteşte foarte bine, suferă pentru Politehnica Iaşi, e simbolul acestei echipe după revoluţie", a declarat Daniel Pancu.  

Daniel Pancu vrea să antreneze în Turcia

Tehnicianul a comentat şi numirea lui Dan Petrescu la Kayserispor şi a dezvăluit că vrea să antreneze în Turcia: "Dan Petrescu este la o nouă experienţă, este un om bolnav după fotbal, un om care se hrăneşte cu provocări, e plin de pasiune. Sunt convins că va salva echipa şi sunt convins că vă va spune că e un campionat foarte, foarte greu, dar un campionat foarte frumos şi e primul campionat din străinătatea în care eu îmi doresc să merg să antrenez", a mai spus Pancu. 

Afla mai multe despre: daniel pancudaniel pancu poli iasi 

viewscnt
Articole similare