Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti sare în apărarea lui Marius Şumudică: ”Puteau să îl anunţe prin telefon ca să evite o situaţie neplăcută” + Italianul cere mai mult respect pentru antrenori

Dario Bonetti sare în apărarea lui Marius Şumudică: ”Puteau să îl anunţe prin telefon ca să evite o situaţie neplăcută” + Italianul cere mai mult respect pentru antrenori

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a mers la antrenamentul pe care îl avea programat în această dimineaţă, dar a fost blocat de paznici să intre în cantonament.

Înfrângerea cu 1-6 la general în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad a agitat foarte rău apele la CFR Cluj. Neluţu Varga a decis să-i demită pe Marius Şumudică şi pe Marian Copilu, însă lucrurile nu s-au oprit aici.

În această dimineaţă, Marius Şumudică s-a prezentat la baza de antrenament, dar paznicii nu l-au lăsat să intre

Imaginile din faţa stadionului au făcut înconjorul presei sportive. 

Dario Bonetti, antrenorul echipei Dinamo, a sărit în apărarea lui Şumi şi întrebat la conferinţa de presă despre eveniment a mărturisit: „Puteau să îl anunţe prin telefon ca să evite o situaţie neplăcută. Se întâmplă lucruri nu foarte plăcute şi e foarte dificil pentru un antrenor. Am văzut toate meciurile lui CFR Cluj disputate în cupele europene. Nu cred că el (n.r. Marius Şumudică) ar fi cel responsabil, pentru că a jucat împotriva unor echipe foarte puternice. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Cred că ar trebui să existe ceva mai mult respect pentru antrenori”. 

Paznicii le-au transmis atât lui Şumudică, dar şi jucătorilor că au primit ordin să nu intre nimeni în baza de pregătire până la ora 11:00, când ar trebui să sosească patronul Neluţu Varga.

Scene din această dimineaţă vin după un alt episod incredibil. Aseară, imediat după încheierea meciului cu Steaua Roşie, juristul Ioan Ivaşcu şi kinetoterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea s-au luat la bătaie, spre stupefacţia tuturor.

A "căzut" încă un cap la CFR Cluj. Nelu Varga l-a dat afară, după Şumudică, Ivaşcu şi Copilu

Afla mai multe despre: dario bonettimarius sumudicacfr cluj 

viewscnt
Articole similare