Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Alaba vrea la FC Barcelona! Fotbalistul lui Bayern s-a oferit să vină pe Camp Nou, iar tatăl său are contact direct cu clubul catalan

David Alaba vrea la FC Barcelona! Fotbalistul lui Bayern s-a oferit să vină pe Camp Nou, iar tatăl său are contact direct cu clubul catalan

FC Barcelona

Comentarii

David Alaba (28 de ani), unul dintre cei mai vechi fotbalişti de la Bayern Munche, s-a oferit să vină la FC Barcelona. Austriacul se află pe final de contract în Bavaria şi şi-ar dori să încerce o aventură pe Camp Nou, potrivit presei din Spania.

Barcelona a încercat de două ori să-l transfere pe Alaba în trecut, însă de fiecare dată n-a avut succes, şi se pare că acum fotbalist e cel care vrea la FC Barcelona. Sport scrie că, prin intermediul agenţilor săi, David Alaba s-a oferit să vină pe Camp Nou. Sursa citată scrie că deşi jucătorul poartă negocieri cu Bayern pentru prelungirea contractului, e puţin probabil să se ajungă la o înţelegere.

Totuşi, un transfer al lui Alaba este destul de greu de realizat în această vară, având în vedere condiţiile financiare grele în care se află clubul blaugrana. FC Barcelona îl poate lua, totuşi, gratis pe Alaba, în 2021, atunci când îi expiră actuala înţelegere cu Bayern Munchen. Avantajul lui Alaba e că poate acoperi trei poziţii la FC Barcelona: fundaş stânga şi central, dar şi mijlocaş central.

Alaba se află în ultimele 12 luni de contract cu Bayern şi cere 20 de milioane de euro pentru a accepta să semneze noua înţelegere. Tatăl lui Alaba are contact direct cu Barcelona, iar catalanii sunt la curent cu tot ce se întâmplă la negocierile cu Bayern.



David Alaba joacă la Bayern Munchen din 2010 şi a câştigat o mulţime de trofee alături de bavarezi, printre care nouă titluri de campion, şase Cupe ale Germaniei, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei şi un Mondial al cluburilor.

Afla mai multe despre: david alababarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare