Experiențe împreună.
You are here:

De ce ar fi fost eliminat Şumudică în Turcia! Prima reacţie după scandalul din meciul cu Galatasaray. "20 de centimetri după linie... E tratat nedrept!"

De ce ar fi fost eliminat Şumudică în Turcia! Prima reacţie după scandalul din meciul cu Galatasaray. "20 de centimetri după linie... E tratat nedrept!"

Stranieri

Comentarii

Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Galatasaray, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului Turciei. Românul n-a prins finalul pe teren, întrucât a fost eliminat.

Cum s-a ajuns la eliminarea lui Marius Şumudică în Yeni Malatyaspor - Galatasaray

Antrenorul român ar fi din nou nedreptăţit în Turcia de arbitri. Cel puţin acest aspect e susţinut de tabăra lui Marius Şumudică. Fostul tehnician al lui CFR Cluj a fost trimis în tribună în minutul 90+7, iar secundul său a dezvăluit care ar fi fost motivul. 

"Marius Şumudică a trecut 20 de centimetri după linie şi a primit cartonaş roşu. Ne uităm la celelalte meciuri şi ceilalţi antrenori trec de linie, dar primesc cartonaşul galben. Şumudică a fost tratat nedrept", a declarat Gabriel Mărgărit, conform presei din Turcia

Echipa din Istanbul ocupă locul 8 în clasament, cu 22 de puncte, în timp ce Yeni Malatyaspor este pe 17, cu 13 puncte. Lider este Trabzonspor, care are 36 de puncte.

"Un punct e important pentru noi. Am muncit din greu în această săptămână. Fotbaliştii noştri au arătat că au caracter, la fel ca în meciul trecut. Punctul e varloros în acest meci. Respectăm Galatasaray. Am luptat împotriva unei echipe care acum trei zile a jucat cu Marseille. Felicitări jucătorilor noştri şi fanilor", a spus secundul lui Marius Şumudică despre meciul terminat la egalitate cu multipla campioană din Super Lig. 

La Galatasaray, Alexandru Cicâldău a intrat pe teren în minutul 46, iar Olimpiu Moruţan a fost rezervă.

viewscnt
Articole similare