Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Claudiu Keşeru a fost titular! Mirel Rădoi a explicat ce se întâmplă cu George Puşcaş: "A fost o problemă"

De ce Claudiu Keşeru a fost titular! Mirel Rădoi a explicat ce se întâmplă cu George Puşcaş: "A fost o problemă"

Echipa națională

Comentarii

Atacantul lui Ludogoreţ, Claudiu Keşeru, i-a luat faţa celui de la Reading, George Puşcaş, la meciurile României cu Macedonia de Nord şi Germania. Selecţionerul Mirel Rădoi a explicat de ce l-a ales pe veteran în centrul atacului.

Cum s-a decis lupta pe postul de atacant al României

Claudiu Keşeru a fost titular cu Macedonia de Nord şi Germania, nu a marcat, iar Mirel Rădoi a explicat de ce l-a ales pe vârful lui Ludogoreţ. Selecţionerul i-a analizat pe Keşeru şi Puşcaş, iar ultimul se confruntă cu un minus la capitolul fizic. Atacantul a revenit la Reading, în ultima perioadă, după ce a suferit o accidentare la începutul sezonului. 

"Din punct de vedere fizic, neavând foarte multe minute la club, neavând un ritm ridicat chiar şi la antrenamente, George mai are nevoie de câteva zile pentru a putea fi la ritmul unei partide, la ritmul pe care îl aşteptam în faţa Germaniei. Am ales să jucăm cu Claudiu şi, dacă apăream cu George în faţa lui Claudiu, puteam risca cu George mult din punct de vedere fizic. Să fie o perioadă dispărut din joc, să nu ne bazăm pe el la mingiile în profunzime şi dacă venea la primit, nu am fi avut un punct de referinţă. Doar din punct de vedere fizic a fost o problemă, pentru că ştiam că ritmul va fi intens şi exista posibilitatea ca George să nu fie în acel joc, în ritmul jocului", a explicat antrenorul României. 

  • 13 goluri în 42 de meciuri sunt cifrele lui Keşeru în echipa naţională.
  • 8 goluri în 22 de meciuri sunt cifrele lui Puşcaş pentru naţionala mare a României. 

Mirel Rădoi, despre Florin Niţă: "Nu contează doar momentul de la naţională"

"(n.r. - Niţă li-a câştigat locul?) Nu contează doar momentul de la naţională în partidele oficiale, contează şi cum se va antrena, cum va asimila informaţiile atât la antrenament, cât şi la şedintele pe care le avem la nivel de grup, chiar individual. Evoluţia la echipa de club, dacă va evolua, nu neaparat in seara asta...", a mai spus Mirel Rădoi. 

 

Afla mai multe despre: claudiu keserugeorge puscasromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare