Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu joacă Stoian pentru FCSB? Becali a făcut anunţul: "Nu mă bag în problemele astea! Să-l întrebaţi pe Teja"

De ce nu joacă Stoian pentru FCSB? Becali a făcut anunţul: "Nu mă bag în problemele astea! Să-l întrebaţi pe Teja"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a declarat că nu vrea să influenţeze decizia antrenorului Mihai Teja în ceea ce priveşte alcătuirea echipei şi că nu cunoaşte motivele pentru care mijlocaşul Adrian Stoian nu este folosit.

"Nu ştiu de ce nu joacă Stoian, ar trebui să-l întrebaţi pe Mihai Teja, el este antrenor. Eu nu vreau să mă bag în problemele astea", a afirmat Becali pentru Agerpres.
 
Transferat în această iarnă de la FC Crotone, din liga a II-a din Italia, Adrian Stoian a fost folosit în doar una din cele patru partide disputate de FCSB în acest an, doar 51 de minute. În etapa a 22-a a Ligii I, cu Dunărea Călăraşi, Stoian a fost titular, dar a fost schimbat în minutul 51, apoi, cu FC Hermannstadt, a fost rezervă. În ultimele partide, cu Concordia Chiajna şi Universitatea Craiova, mijlocaşul nu a mai prins nici lotul de 18 jucători.
 
"Am vorbit cu Stoian, pentru că are un caracter frumos şi este un băiat foarte talentat. I-am spus că nu e uşor să te adaptezi din prima, poate am greşit şi eu că l-am titularizat ca mijlocaş central, l-am expus puţin cam mult. Stoian contează foarte mult pentru mine şi cu siguranţă îşi va găsi locul în echipă şi ne va ajuta foarte mult” a mărturisit Teja pentru Telekom Sport.
 
Stoian (28 de ani) a fost titular la Călăraşi în partida Dunărea - FCSB (1-1), dar a fost schimabt după 51 de minute. A dispărut apoi din primul 11 al formaţiei roş-albastre, după ce patronul George Becali l-a criticat, după primele sale minute în tricoul FCSB-ului. 
 
 
 

Afla mai multe despre: stoianbecaliteja 

viewscnt
Articole similare