Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce vrea FCSB să joace, de fapt, în Ghencea! După banii din bilete, mai există un motiv: "Asta se încearcă" | EXCLUSIV

De ce vrea FCSB să joace, de fapt, în Ghencea! După banii din bilete, mai există un motiv: "Asta se încearcă" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

FCSB a reuşit minunea şi a reuşit să parafeze contractul pentru închirierea Stadionului Steaua. După apariţia informaţiei, fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a anunţat că doar "se încearcă să se mărească confuzia".

Vasile Dîncu ştie ce urmăreşte, de fapt, FCSB odată cu revenirea în Ghencea

Orange Sport a anunţat în exclusivitate că FCSB - CFR Cluj se dispută pe Stadionul Steaua, contând pentru etapa a patra a Superligii. 

Reacţiile au curs imediat după ce decizia a fost anunţată şi s-a răspândit, iar Vasile Dîncu a comentat informaţia. 

Fostul ministru al Apărării s-a poziţionat mereu de partea CSA Steaua în disputa cu FCSB şi a transmis că prin revenirea în Ghencea echipa finanţată de Gigi Becali încearcă, din nou, o asociere cu brandul istoric al României. 

"Bineînţeles că poate juca oricine pe 'Steaua', dar atât timp cât există un conflict de identitate între cele două cluburi, până nu se tranşează acest lucru... 

După părerea mea, de fapt, se încearcă să se mărească confuzia, că FCSB joacă pe stadionul care, cică, ar fi al ei.

FCSB e un club privat, iar dacă joacă pe stadionul Steaua trebuie să plătească conform condiţiilor puse de armată. Dacă vrea armata. 

Dar nu cred că trebuie să perpetuăm acest conflict de identitate între cele două cluburi. Ar trebui şi justiţia să tranşeze odată, să se ştie al cui e brandul", a declarat Vasile Dîncu pentru Orange Sport. 

Steaua, interzisă pentru FCSB şi Gigi Becali

La scurt timp după ce contractul dintre CSA Steaua şi FCSB a fost semnat, Gigi Becali a recunoscut că denumirea "Steaua" le-a fost interzisă. 

Astfel, echipa din Superliga ar trebui să respecte deciziile instanţelor cât timp va evolua în Ghencea. 

”Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim”, a spus Gigi Becali, în urmă cu câteva ore. 

"- Clauzele contractului au fost aceleaşi ca şi la solicitarea anterioară, cu FC Dinamo Bucureşti. Acum, toate aceste clauze au fost îndeplinite de către reprezentanţii SC Fotbal Club FCSB SA;

- Clubul Sportiv al Armatei Steaua a respectat, respectă şi va respecta întotdeauna prevederile legale în vigoare”, a transmis oficial clubul CSA Steaua.

Afla mai multe despre: fcsb stadionul steauafcsb ghenceavasile dincugigi becali 

viewscnt
Articole similare