Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Vasile Dîncu demontează un mit despre Stadionul Steaua. De ce nu trebuie "să producă neapărat profit" | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Vasile Dîncu demontează un mit despre Stadionul Steaua. De ce nu trebuie "să producă neapărat profit" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Fosul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a oferit un detaliu în premieră despre Stadionul Steaua. Inaugurată în 2021, noua arenă nu trebuie să "să producă neapărat profit", a anunţat politicianul care a oferit căile legale pentru ca echipa de fotbal a CSA să poată promova în Superliga.

Vasile Dîncu a intervenit în ziua în care s-a anunţat oficial că FCSB joacă pe Stadionul Steaua

FCSB a transmis, oficial, că partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a patra a Superligii, se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, informaţie anunţată în exclusivitate de Orange Sport

La scurt timp, fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, cel care s-a poziţionat de partea Stelei Bucureşti în disputa cu FCSB, a oferit o primă reacţie

Politicianul a spus că FCSB nu poate acţiona după bunul plac şi trebuie să respecte normele celor de la CSA, care administrează baza sportivă din Ghencea. El i s-a adresat direct lui Gigi Becali, care a reacţionat, de asemenea, după revenirea oficială a echipei sale în Ghencea. 

"FCSB îmi pare rău că nu înţelege că nu toate se pot face chiar aşa, după dorinţa unui singur om, să se facă ce vrea el în ţara asta. Trebuie să respecte legea. 

Gigi Becali are un club privat. Nu poate să joace chiar unde vrea el, doar pentru că s-a construit din bani publici. E un stadion într-o unitate militară", a declarat Vasile Dîncu pentru Orange Sport. 

Mitul demontat de Vasile Dîncu! De ce Stadionul Steaua nu trebuie cu orice preţ să producă profit

O convingere vehiculată în spaţiul public despre Stadionul Steaua a fost lămurită de Vasile Dîncu, cel care a transmis că arena nu trebuie să producă neapărat profit, deşi a costat aproximativ 94 de milioane de euro pentru a fi construit. 

"Atunci când au fost puse în proiect cele patru stadioane pentru EURO 2020, eu am fost şeful acestui proiect. 

Am luat terenul prin CNI de la Armată şi l-am dat înapoi după aceea. Nu există nicăieri în zona Armatei şi a MApN-ului că acest stadion, construit din bani publici, să producă neapărat profit. Ci este al clubului Steaua şi Steaua îl administrează conform regulilor pe care le are armata", a mai spus fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: vasile dincustadionul steauafcsb in ghenceavasile dincu steaua 

viewscnt
Articole similare