Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Ligt poate pleca de la Juventus după doar un sezon! Olandezul este dorit în Premier League

De Ligt poate pleca de la Juventus după doar un sezon! Olandezul este dorit în Premier League

Juventus

Comentarii

Matthijs de Ligt (20 de ani) poate pleca de la Juventus după doar un sezon. El este dorit în Premier League de o echipă care l-a ofertat şi în vara trecută.

Manchester United va face o nouă ofertă pentru fundaşul central olandez al lui Juventus, relatează sursele ESPN. În vara anului trecut, de Ligt le-a refuzat pe Manchester United, Paris Saint-Germain şi FC Barcelona pentru a semna cu Juventus. Campioana Italiei a plătit 75 de milioane de euro celor de la Ajax Amsterdam. 

Sursa citată menţionează că de Ligt este fundaşul perfect în viziunea lui Ole Gunnar Solskjaer, însă problema pentru "diavoli" este că Juventus va lua în calcul transferul lui de Ligt doar dacă olandezul nu mai vrea să continue în Italia. 

De Ligt a avut, până acum, parte de un sezon şi cu bune şi cu rele la Juventus. A început ca rezervă, dar a devenit titular după accidentarea gravă a lui Chiellini. Meciurile slabe, însă, l-au făcut pe Sarri să îl titularizeze pe Demiral, însă şi fostul jucător al lui Sassuolo s-a accidentat grav, astfel că olandezul a revenit în primul "11". A jucat 27 de meciuri şi a marcat două goluri până ca sezonul să fie suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. 

Afla mai multe despre: transfer de ligtmanchester united 

viewscnt
Articole similare