Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De Ligt va juca pentru Barcelona într-un timp foarte scurt!" Anunţ de ultim moment despre puştiul lui Juventus. În vară, a refuzat transferul pe Camp Nou din cauza salariului

"De Ligt va juca pentru Barcelona într-un timp foarte scurt!" Anunţ de ultim moment despre puştiul lui Juventus. În vară, a refuzat transferul pe Camp Nou din cauza salariului

Juventus

Comentarii

Frenkie de Jong (22 de ani) a dat o declaraţie interpretabilă despre fostul său coleg de la Ajax, Matthij de Ligt (20 de ani). Starul Barcelonei spune că fundaşul central poate juca pe Camp Nou într-un timp foarte scurt. De Ligt a ales Juventus în vară, dar a prins puţine meciuri pentru campioana Italiei, iar când a jucat prestaţiile sale nu au fost dintre cele mai bune. Mai multe echipe din Europa au alergat, în vară, după semnătura lui De Ligt.

Salariul jucătorului a fost cea mai mare piedică a transferului lui De Ligt la FC Barcelona. Juventus i-a oferit acestuia 12 milioane de euro pe an, iar pe Camp Nou ar fi urmat fie plătit cu mult mai puţin. În prezent, fundaşul central olandez e al doilea cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Juventus, după Cristiano Ronaldo. La şase luni de la transferul său la Torino, De Jong spune că De Ligt ar putea veni la FC Barcelona.

De Jong e convins că în viitor bunul său prieten va evolua pentru gruparea blaugrana. "De Ligt poate juca pentru Barcelona într-un timp foarte scurt. Faptul că a plecat în Italia nu schimbă cu nimic lucrurile: în sezoanele următoare se poate transfera aici. El a considerat că decizia bună în vară e să meargă la Torino", a spus De Jong în Mundo Deportivo.

Juventus i-a plătit lui Ajax 75 de milioane de euro în vară pentru De Ligt, însă fundaşul olandez nu a avut cel mai bun start de sezon. Cu toate că initial nu a fost titular, accidentarea lui Chiellini l-a adus pe olandez în primul „11”. Evoluţiile sale nu au convins însă, iar mulţi fani Juventus l-au poreclit deja ”Phil Jones olandez” pe Twitter.

Afla mai multe despre: frenkie de jongmatthijs de ligtjuventusbarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare