Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut excelent de sezon pentru Florin Tănase. "Decarul" roş-albaştrilor recunoaşte: "Mă aşteptam să plec mai repede în străinătate!"

Debut excelent de sezon pentru Florin Tănase. "Decarul" roş-albaştrilor recunoaşte: "Mă aşteptam să plec mai repede în străinătate!"

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

 Golurile au fost marcate de Tănase ‘2, Mladen ’50 (autogol) şi Vână ’90.

Poate cel mai bun jucător al roş-albaştrilor contra Viitorului, Florin Tănase are 3 goluri în 3 meciuri în acest start de sezon şi se bucură de un început de an perfect: "Mi-am propus să câştig un nou trofeu alături de colegii mei, să am prestaţii foarte bune, să marchez, să pasez" a mărturisit decarul, după meci.

Pentru Tănase a fost meciul 200 în Liga 1: "Nu ştiam, sincer, dar sunt bucuros. Am jucat constant, ştiam că am 100 şi ceva, dar nu...Primul meci da, mi-aduc aminte, în Ştefan cel Mare am debutat" şi-a amintit perla FCSB-ului.

Mijlocaşul recunoaşte că se aştepta să plece mai devreme în străinătate, dar nu crede că timpul este pierdut: "Sincer, mă aşteptam să prind un transfer în afară mai repede. Au şi fost înainte de momentul venirii mele aici nişte oferte, dar am ales Steaua. Nu-mi pare rău. Am timp să plec în străinătate" a mai spus Tănase.

Florin Tănase nu a fost convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria: "Oricine e dezamăgit, îşi doreşte să ajungă la naţională, dar acestea au fost alegerile selecţionerului. Poate pe viitor o să fiu pe listă" a recunoscut decarul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare