Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut trist pentru Marius Marin! Tânărul internaţional a fost eliminat după 60 de secunde: ”Am plâns, recunosc!” VIDEO

Debut trist pentru Marius Marin! Tânărul internaţional a fost eliminat după 60 de secunde: ”Am plâns, recunosc!” VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Debutant la echipa naţională, Marius Marin a fost eliminat după numai 60 de secunde în partida cu Ucraina.

Marin a avut o intrare foarte dură asupra unui adversar şi a părăsit terenul, eliminat, după 60 de secunde de la intrarea pe teren. La finalul meciului cu Ucraina, el a declarat:Mi-am dorit foarte mult să debutez şi să debutez cu dreptul, dar se pare că au fost nişte momente mai puţin plăcute pentru mine. Dar ăsta este fotbalul. Cel mai tare mă bucur că am câştigat şi am adus trei puncte acasă. Pur şi simplu nu l-am văzut şi dorinţa de a da totul pe teren ... se întâmplă. Sincer, mă gândeam că scap cu un galben. Nu l-am văzut, pur şi simplu nu a fost cu nicio intenţie. Am ridicat piciorul să iau mingea şi mi-a venit din spateToată lumea m-a încurajat, le mulţumesc colegilor mei pentru asta. Mă bucur că am câştigat, asta era cel mai important. Mi-am dorit să debutez şi regret ce s-a întâmplat. Ar fi trebuit să fie un moment de care să fiu mândru. Cum am mai spus însă, asta este. Cum am muncit până acum o să muncesc şi de aici încolo. Sincer să spun am plâns puţin. Mi-am dorit foarte mult acest debut şi vroiam să o fac cu brioa declarat Marius Marin la finalul partidei.

Marin evoluează la AC Pisa (locul 13 în Serie B) şi a bifat 36 de partide în stagiunea trecută şi a reuşit două pase decisive. Este cotat la 200 de mii de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt şi aparţine de Sassuolo, formaţie din prima ligă.

Fotbalistul născut la Timişoara a plecat în 2016 de la ASU Poli la Sassuolo, dar a fost împrumutat în primele două sezoane la Catanzaro şi Pisa pentru a câştiga experienţă.

Afla mai multe despre: marius marin 

viewscnt
Articole similare