Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie greu de înţeles! A venit nota de plată pentru Dinamo în cazul paharului aruncat în capul asistentului Mircea Orbuleţ

Decizie greu de înţeles! A venit nota de plată pentru Dinamo în cazul paharului aruncat în capul asistentului Mircea Orbuleţ

Fotbal intern

Comentarii

În minutul 80 al partidei dintre Dinamo Bucureşti şi FC Botoşani, arbitrul asistent Mircea Orbuleţ a fost lovit în cap cu un pahar venit din tribună.

Dinamo a primit o amendă de doar 5.000 de lei pentru paharul aruncat în capul arbitrului asistent Mircea Orbuleţ.

Pentru partida Dinamo - Petrolul care se va juca sâmbătă seară de la ora 21:45 pe stadionul "Arcul de Triumf", această amendă nu va afecta numărul de spectatori prezenţi pe stadion, pedeapsa fiind una de natura strict financiară.

"În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d, cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul SC Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei", a transmis lpf.ro, care a prezentat decizia forului federal.

Aceeaşi amendă a fost aplicată în cazul lui Florin Bejan, fundaşul central al celor de la FC Hermannstadt a refuzat să participe la interviul de după meciul terminat cu scorul de 1-1 împotriva celor de la Sepsi, iar astfel clubul din Sibiu a fost amendat cu 5.000 de lei.

 

Afla mai multe despre: dinamoamenda 

viewscnt
Articole similare