Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie surprinzătoare în situaţia lui Daniel Boloca! Anunţul presei din Italia

Decizie surprinzătoare în situaţia lui Daniel Boloca! Anunţul presei din Italia

Echipa națională

Comentarii

Daniel Boloca (24 de ani), jucătorul celor de la Sassuolo se află într-o situaţia complicată legat de echipa naţională pe care o va reprezenta la nivel de seniori.

Fotbalistul legitimat la Sassuolo a declarat acum câteva luni faptul că îşi doreşte să joace pentru naţionala Italiei. 

Răsturnare de situaţie în privinţa naţionalei alese de Daniel Boloca

Mijlocaşul echipei de pe locul 12 din Serie A ia în calcul şi naţionala lui Edi Iordănescu, pentru care a debutat deja, într-un meci amical împotriva Sloveniei, meci pierdut de naţionala noastră cu scorul de 2-1. Şase minute a bifat mijlocaşul de la Sassuolo în meciul disputat pe Cluj Arena.

”Totul sugerează că va reveni foarte curând”, a scris jurnalistul italian pentru canalesassuolo.it.

Potrivit autorului articolului, Gabriele Boscagli, există o posibilitate ca Daniel Boloca să debuteze într-o partidă oficială pentru echipa naţională a României, în următorul meci al tricolorilor, acasă, cu Belarus.

„Alegerea mea este să merg cu echipa naţională a Italiei”, declara Daniel Boloca în urmă cu trei luni.

10 milioane de euro a plătit Sassuolo celor de la Frosinone în vara acestui an în schimbul serviciilor mijlocaşului român.

În ultima etapă de campionat, echipa sa, Sassuolo a învins-o pe Juventus, cu scorul de 4-2. Boloca a fost integralist în meciul cu Juventus şi a primit nota 7.4 din partea site-ului de specialitate, Sofascore.

„Evoluţie solidă a fostului jucător al lui Frosinone, acţionează ca un excelent paravan pentru apărare, împiedicând de mai multe ori ca mingea să ajungă la atacanţii lui Juventus.

În a doua repriză a fost foarte prezent şi în jumătatea de teren adversă”, au notat jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

 

Afla mai multe despre: daniel bolocasassuoloechipa nationala 

viewscnt
Articole similare