Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia care le dă speranţe fanilor! Anunţul făcut de Budescu, după un nou meci în care şi-a salvat echipa: ”Mă felicit că am venit la Steaua”

Declaraţia care le dă speranţe fanilor! Anunţul făcut de Budescu, după un nou meci în care şi-a salvat echipa: ”Mă felicit că am venit la Steaua”

FCSB

Comentarii

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre plecarea lui Budescu la finalul sezonului, dar mijlocaşul roş-albaştrilor a anunţat că se simte excelent la FCSB.

FCSB este dependentă de Budescu, iar mijlocaşul şi-a arătat din nou clasa. Budi a executat impecabil o lovitură de la marginea careului, iar steliştii au câştigat partida cu Poli Iaşi.

”Se simte presiunea, este normal să fie aşa. Sunt meciuri echilibrate în Playoff, diferenţa de puncte e mică şi de aici şi tensiunea. Vom avea meciuri dificile cu toate echipele.

Mă bucur că am trecut peste meciul cu Iaşi şi am luat toate cele trei puncte, iar acum mergem să câştigăm şi următoarea partidă.

S-a vorbit foarte mult la televizor despre plecarea mea. Eu mă gândesc doar să-mi fac treaba aici. Din vară, în perioada de transferuri, o să vorbim şi despre aceste lucruri, despre prelungirea contractului sau despre o plecare. Am preferat să vin la Steaua, să joc unde îmi place, şi mă felicit că am luat această decizie şi îmi merge bine aici.

Alibec a avut ocazii în seara asta, a avut ghinion la acea bară. Este un jucător bun, avem nevoie de el şi eu cred că e pe drumul cel bun”, a spus Constantin Budescu.

Afla mai multe despre: budescufcsbiasiliga 1 

viewscnt
Articole similare