Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia sinceră a lui Nicuşor Bancu înainte de reluarea campionatului! ”Este aproape imposibil să mai câştigăm titlul!”

Declaraţia sinceră a lui Nicuşor Bancu înainte de reluarea campionatului! ”Este aproape imposibil să mai câştigăm titlul!”
Comentarii

Nicuşor Bancu consideră că Universitatea Craiova are şanse minime la titlu.

Sezonul trecut, Craiova încheia anul pe locul secund, la 2 puncte, dar situaţia este total schimbată în acest sezon. Oltenii sunt la 25 de puncte de primul loc, ocupat de CFR, după doar 21 de meciuri. Pentru actualul sezon, singurul obiectiv realizabil pentru fotbaliştii din Bănie ar fi câştigarea Cupei României, trofeul pe care l-au câştigat şi în anul 2021. 

Bancu a oferit mai multe declaraţii sincere şi a spus că este aproape imposibil ca Universitatea Craiova să câştige titlul. 

 ”Este aproape imposibil să mai câştigăm titlul!”

”Sperăm să facem din sezonul actual unul mult mai bun, să ne calificăm în play-off şi să câştigăm Cupa României, care este un obiectiv realizabil. Este aproape imposibil să mai câştigăm titlul, nu ne mai gândim acolo, principalul obiectiv este calificarea în play-off, care este în pericol, după rezultatele pe care le-am avut în ultima vreme. Puteam fi chiar mai rău în clasament, dar am avut noroc cu rezultatele contracandidatelor la play-off.

Îmi pare rău de jucătorii care au rămas acasă, s-au întâmplat multe chestii în fiecare an, dar sunt sigur că vor mai veni jucători. Putem ieşi din această criză, acum Mister are timp să ne spună ce-şi doreşte de la noi, atât tactic, cât şi alte lucruri pe care le are în cap. Mă gândesc să fiu sănătos în acest cantonament, pentru că în vară nu am făcut pregătirea şi s-a văzut în jocul meu”, a spus Nicuşor Bancu. 

Ce a declarat Paul Papp

”Au fost Sărbători frumoase, dar scurte, ne-am întors cu chef de muncă şi mergem să facem un cantonament bun şi să ne clasăm cât mai sus în clasament. Putem câştiga Cupa, Supercupa. Cât timp mai sunt şanse la campionat, mai sperăm, dar sunt infime, ce pot să zic. Noi ne vedem de treaba noastră, să dăm sută la sută la antrenamente. Nu ştiu nimic de venirea lui Marian Copilu. Îmi doresc un 2022 mai bun, pentru că anul trecut a fost ghinionist pentru mine”, a declarat la rândul său Paul Papp. 

Formaţia Universitatea Craiova va efectua în această iarnă un stagiu de pregătire în Turcia, în Antalya.

Jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf s-au reunit la Craiova, astăzi, 3 ianuarie, în aceeaşi zi fiind programată şi deplasarea în Turcia cu o cursă charter.

Condiţiile în care vor sta craiovenii sunt de cinci stele, astfel că pregătirea centralizată se va desfăşura la cel mai înalt nivel, scrie ucv1948.ro.

Gloria Sports Arena este un complex dedicat sportivilor cu terenuri gazonate, săli de forţă şi de recuperare şi un stadion cu pistă de atletism.

Întoarcerea echipei la Craiova este programată pe data de 20 ianuarie 2022, cu două zile înaintea meciului cu Rapid.

Programul meciurilor amicale ale craiovenilor:

9 ianuarie: Universitatea Craiova - Paksi FC (Ungaria)

14 ianuarie: Universitatea Craiova - FC Baník Ostrava (Cehia)

16 ianuarie: adversarul va fi anunţat ulterior

Afla mai multe despre: u craiova-nicuşor bancu-liga 1 

viewscnt
Articole similare