Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie ciudată a lui Halep înainte de Indian Wells. "Mă simt bătrână!" Ce a făcut-o să declare acest lucru

Declaraţie ciudată a lui Halep înainte de Indian Wells. "Mă simt bătrână!" Ce a făcut-o să declare acest lucru

Simona Halep

Comentarii

Simina Halep debutează în turul secund la Indian Wells, acolo unde o va întâlni pe Barbora Strycova. Înaintea de startul turneului pentru ea, Simona a vorbit pentru oficialii WTA.

Turneul de la Indian Wells începe pentru Halep în turul secund. Barbora Strycova va fi prima ei adversară. De-a lungul vremii, Simona a câştigat trie turnee pe continentul nord american: la New Haven, la Montreal şi chiar la Indian Wells, în 2015. 

"E plăcut să revin aici. Am câştigat titlul în 2015 şi de fiecare când câştigat un trofeu, e plăcut să mă întorc acolo. Am amintiri furmoase, iar locul e frumos. A trecut mult de când am câştigat aici. Mă simt bătrână acum. De fiecare dată când vin aici joc un tenis de nivel bun, aşa că sunt încrezătoare abia aştept să înceapă turneul şi să dau tot ce am mai bun la fie care joc", a declarat Halep. 

Halep vine după o finală jucată la Doha şi după un sfert de finală la Dubai. 

"Simt că sunt la un nivel bun, îmi simt bine corpul. Trebuie doar să merg acolo crezând că pot câştigat fiecare meci.şi să lupt până la final", a mai spus Simona. 

Turneul de la Indian Wells se joacă în condiţii meteo unice pentru circuitul WTA, în deşert cu umiditate extrem de scăzută. Halep are şi ea probleme în California.

"E un pic dificil atunci când bate vântul, dar în rest vremea e frumoasă. E relaxant de fiecare dată când joci la Indian Wells, de aceea îmi place aşa mult", a adăudat Simona. 

Afla mai multe despre: haleptenisindian wells 

viewscnt
Articole similare