Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie şocantă făcută de Simona Halep: "M-am gândit la retragere!". Motivul pentru care nu a renunţat

Declaraţie şocantă făcută de Simona Halep: "M-am gândit la retragere!". Motivul pentru care nu a renunţat

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (28 de ani) a declarat întotdeauna că vrea să aibă o familie când se va lăsa de tenis, dar nu a spus niciodată până acum că s-a gândit să ia această decizie.

Fostul lider mondial şi campioana en-titre de la Wimbledon a dezvăluit că s-a gândit la retragere, însă a menţionat şi motivul pentru care nu a luat această decizie.

"M-am gândit şi la retragere, însă simt că mai pot. Încă mai pot mult şi de visat nu mă împiedică nimic să visez. Sunt foarte motivată să merg înainte pentru al treilea grand slam, pentru a vedea cât mai pot să fiu în top 10, pentru că atunci când voi ieşi din top 10 cred că o să trag pe dreapta. Dar mai am, 2-3 ani eu zic că mai pot să joc. Dacă m-aş naşte încă o dată acelaşi lucru l-aş face”, a declarat Simona Halep într-un interviu cu Andi Moiescu în cadrul podcast-ului BT Talks. 

Halep a declarat că ea şi-a împins mereu limita, fiind de părere că aceasta nu este una fixă.  “Energia mea se duce în jos după Roland-Garros şi Wimbledon, de aceea la US Open nu îmi merge foarte bine”, a mai spus sportiva.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare