Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii incendiare făcute de Mihai Rotaru după victoria Craiovei cu FCSB: "Îi batem 30 de ani la rând"

Declaraţii incendiare făcute de Mihai Rotaru după victoria Craiovei cu FCSB: "Îi batem 30 de ani la rând"

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat meciul cu FCSB, scor 2-0, şi a venit la două puncte în spatele roş-albaştrilor şi la patru de liderul CFR Cluj.

"Eu zic că trebuie să fim cumpătaţi, e extrem de important ce se întâmplă duminică la meciul cu Clinceni. Trebuie să ne uităm la locul 2, despre titlu vorbim mai târziu. Dacă vom câştiga la Clinceni, cel putin pentru o zi suntem pe locul 2.

Ei au avut multe ocazii în sezonul regulat, dar dacă analizăm meciul, 60 de minute am fost echipa mai bună. Ei au fost mai buni, dar în ultimele 30 de minute, noi am avut mai multe ocazii să înscriem.

E greu de spus daca m-am aşteptat sau nu, dar pot spune că e frumos. Am spus acum un an de zile: când începem să îi batem frecvent, îi batem 30 de ani la rând. Deocamdată, nu am început sa îi batem frecvent, dar eu cred că o să vină şi vremea asta. Să baţi CFR si FCSB în 4 zile e o senzaţie plăcută" , a spus Mihai Rotaru la Pro X.

U Craiova - FCSB 2-0

Universitatea Craiova a învins-o, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Cicâldău ’38 şi Nistor ’63.

Universitatea Craiova a jucat în inferioritate numerică din minutul 54, când a fost eliminat Bogdan Vătăjelu după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Acka, M. Constantin, N. Bancu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu (Screciu ’87), Cicâldău (Bic ‘87), Mitran (Tudorie ‘3, Căpăţână ‘57) – Ivan (Mamut ’87). Antrenor: Marinos Ouzounidis

FCSB: A. Vlad – Haruţ, I. Cristea, Miron, Radunovic – Moruţan, Şut, Ov. Popescu (Perianu ’73) – Ad. Niţă (Oaidă ‘41), Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

Afla mai multe despre: fcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare