Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Hagi n-au trecut neobservate de Burleanu. Preşedintele FRF i-a dat replica „Regelui”: „Atunci şi echipa naţională va juca mai bine”

Declaraţiile lui Hagi n-au trecut neobservate de Burleanu. Preşedintele FRF i-a dat replica „Regelui”: „Atunci şi echipa naţională va juca mai bine”

FRF

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, 13 octombrie, ca echipa naţională va avea succes abia în momentul în care fotbaliştii români vor juca la cele mai bune cluburi din Europa şi când echipele româneşti vor evolua constant în grupele competiţiilor europene.

Răzvan Burleanu i-a răspuns astfel lui Gheorghe Hagi, după ce „Regele” a declarat că la echipa naţională a României nu există un proiect serios.

„(Hagi a spus că nationala nu performează pentru că nu există un proiect serios.)

Un proiect serios? Adică? În primul rând dacă ne uităm la orice echipă naţională, o echipă naţională se bazează pe jucătorii care vin de la cluburi. Ceea ce înseamnă că, cu cât vei avea jucători care joacă la un nivel înalt, cu atât echipa naţională va merge mai bine.

Când ne referim la jucători care să joace la nvel înalt, ne referim la cele mai renumite echipe din Europa, în grupele Champions League, în grupele Europa League. Atunci când fotbalul românesc va avea un număr seminificativ de jucători la echipele de top, atunci şi echipa naţională va juca mai bine”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanuhagi 

viewscnt
Articole similare