Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Reghecampf, după ce Basarab Panduru s-a alăturat staffului de la Universitatea Craiova! ”Este un om care cunoaşte fotbalul din Romania foarte bine!”

Declaraţiile lui Reghecampf, după ce Basarab Panduru s-a alăturat staffului de la Universitatea Craiova! ”Este un om care cunoaşte fotbalul din Romania foarte bine!”
Comentarii

În plină luptă pentru câştigarea titlului în Liga 1, Laurenţiu Reghecampf primeşte întăriri. Basarab Panduru va face parte din stafful antrenorului echipei din Oltenia.

"Pandi" şi Reghe au mai lucrat împreună la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul oltenilor l-a lăudat pe Panduru şi a spus că este un om care cunoaşte foarte bine fotbalul românesc. 

”Este un om care cunoaşte fotbalul din Romania foarte bine!”

”Este un om cu experienţă foarte mare, este un om care cunoaşte fotbalul din Romania foarte bine, Panduru a lucrat cu mine o perioadă îndelungată în Emirate, îl cunosc foarte bine, ştiu ce poate să facă pentru echipă, pentru mine, în primul rând, şi mă bucur foarte mult că a ajuns lângă noi. Vom alinia cei mai în formă jucători pe care îi avem la dispoziţie. Avem un lot de 23-24 de jucători.

Vlădoiu s-a întors, se antrenează, singurul care nu participă la antrenamentele noastre este Conte, care este plecat pentru nişte analize la Barcelona, în rest, am la dispoziţie tot lotul şi vom încerca să îl alcătuim pe cel mai bun”, a spus antrenorul oltenilor. 

De asemenea, Reghe a vorbit şi desptre meciul din Cupa României, contra celor de la Baia Mare, care va avea loc miercuri. 

”Noi mergem să câştigăm meciul, nu avem timp de glume, chiar am avut o discuţie ieri cu jucătorii pe tema asta şi sunt sigur că sunt şi ei conectaţi şi nu vor să aibă parte de vreo surpriză. În primul rând, ne respectăm pe noi”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Panduru, în stafful lui Reghecampf la U Craiova

Laurenţiu Reghecampf îşi adaugă un om în staff la Craiova. Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, va merge să lucreze alături de antrenor în Bănie, la U Craiova. Cei doi vor lucra din nou împreună, după ce Reghe l-a luat pe "Pandi" în stafful său şi pe vremea când acesta o antrena pe Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite.

Panduru a fost antrenor la Poli Timişoara, Oţelul, FC Vaslui, Farul şi Progresul.

Afla mai multe despre: craiova-reghecampf- basarab panduru 

viewscnt
Articole similare