Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, declaraţii fără precedent despre Dinamo: ”Pentru mine s-a terminat absolut totul. N-am dormit 36 de ore”

Deian Sorescu, declaraţii fără precedent despre Dinamo: ”Pentru mine s-a terminat absolut totul. N-am dormit 36 de ore”
Comentarii

Deian Sorescu nu vrea să mai continue la Dinamo şi speră să plece în această iarnă, după ce spune că a trecut printr-un adevărat coşmar.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani s-a transferat în 2018 la Dinamo şi a devenit în timp cel mai important jucător din lotul echipei din Ştefan cel Mare.

Însă Deian Sorescu este decis să plece în această iarnă după coşmarul prin care spune că a trecut în ultima perioadă.

Deian Sorescu, declaraţii fără precedent: ”Acolo a fost momentul critic”

În acest moment, Deian Sorescu este jucătorul de la Dinamo care are cea mai bună cotă, 1,9 milioane de euro. Mijlocaşul de 24 de ani a crescut constant de la transferul din 2018, când a venit de la Poli Timişoara.

Deian Sorescu spune că a acceptat atunci bucuros să se transfere la Dinamo, mai ales că tatăl său era un mare suporter al acestei echipe.

Însă lucrurile prin care a trecut în acest sezon l-au făcut să-şi dorească neapărat să plece de la Dinamo, situaţie pe care a înţeles-o şi tatăl spu:

”Am venit la clubul Dinamo cu braţele deschise, am venit pentru tata. El mi-a spus nişte cuvinte acum, nu mă aşteptam de la el, lucruri bune.

A pus şi el în balanţă lucrurile: 'Bă, stai, e clubul la care-mi doream să joace, dar până să îţi baţi joc de copilul meu!' Totuşi, are şi el o limită”, a declarat Deian Sorescu pentru Sport.ro.

Cel mai dificil moment pentru el a fost momentul în care suporterii l-au dezbrăcat de tricou, la Mioveni, meci pe care Dinamo l-a pierdut cu 2-1 în prelungiri.

Atunci, suporterii dinamovişti şi-au îndreptat furia înspre Deian Sorescu. Fostul internaţional român spune că acel moment l-a convins că trebuie neapărat să plece de la Dinamo:

”Da, acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră şi un pic”, a mai spus Deian Sorescu.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare