Experiențe împreună.
You are here:

Dejan Lovren, declaraţie ciudată despre starea lui Salah: ”E bine, doar că nu-şi aminteşte cine sunt”

Dejan Lovren, declaraţie ciudată despre starea lui Salah: ”E bine, doar că nu-şi aminteşte cine sunt”galerie foto

Campionate

Comentarii

Într-un răspuns dat unui fan pe reţelele de socializare, Dejan Lovren susţine că Mohamed Salah este bine după lovitura primită în cap în timpul meciului cu Newcastle. Doar că nu-şi mai cunoaşte colegul din defensivă.

Fanii lui Liverpool au avut din nou emoţii pentru Salah. Starul egiptean a fost schimbat în minutul 73 al partidei cu Newcastle (câştigat de Liverpool cu 3-1), după ce s-a ciocnit violent cu portarul advers. Salah a fost lovit în zona capului şi a avut nevoie momente bune de îngrijiri medicale.

După meci, Lovren a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care sublinia importanţa victoriei cu Newcastle şi i-a urat recuperare rapidă lui Salah: ”Ce victorie după un meci foarte, foarte greu. Am arătat din nou că niciodată nu renunţăm. Continuăm să luptăm”.

Unul dintre suporteri l-a întrebat dacă are veşti despre starea lui Salah şi Lovren a încercat să fie amuzant: ”Da, este bine. Doar că nu-şi aminteşte cine sunt. Nu-ţi face griji, va fi bine. Mo este un monstru”.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe