Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demisie surprinzătoare după meciurile din Cupa României. Conducerea nu l-a putut întoarce din drum

Demisie surprinzătoare după meciurile din Cupa României. Conducerea nu l-a putut întoarce din drum

Liga 2

Comentarii

După eliminarea din Cupa României împotriva lui Dinamo, scor 2-1, Metaloglobus a rămas fără antrenor principal.

Eusebiu Tudor (49 de ani) şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal al formaţiei Metaloglobus iar şefii clubului n-au putut să-i schimbe decizia, conform GSP.

Echipa din Bucureşti, Metaloglobus, locul 18 în acest moment în Liga 2 şi-a câştigat barajul de menţinere în a doua divizie după o victorie împotriva celor de la Progresul Spartac.

Conducerea clubului nu şi-ar fi dorit încheierea colaborării cu Eusebiu Tudor, în ciuda începutului modest în campionat în care echipa a strâns două puncte în primele patru etape.

Eşecul din play-off-ul Cupei României a fost ultimul meci pe banca lui Metaloglobus pentru Eusebiu Tudor, iar şefii clubului nu au reuşit să-l convingă să rămâna.

Motivele plecării sunt înca neclare, deoarece nu ar exista indicii că relaţia dintre el şi şefii clubului ar fi una problematică.

Înaintea partidei cu Dinamo, Metaloglobus a disputat şi un meci care a dus-o în play-off-ul Cupei României, împotriva celor de la Popeşti Leordeni, meci câştigat cu scorul de 3-0.

Partida cu Dinamo a fost una strânsă, în meciul jucat la Târgovişte, "gazdele" de la Metaloglobus au deschis scorul dar "dubla" lui Ahmed Bani de pe final a rezolvat meciul pentru "câinii roşii" care s-au calificat în faza grupelor Cupei României.

Eusebiu Tudor a ajuns la Metaloglobus în 2022, pe parcursul carierei sale de antrenor a mai trecut pe la Petrolul, Sportul, Chindia, Ettifaq, Al-Shoulla, Fortuna Poiana Câmpina şi Al-Khaleej.

Următorul meci al celor de la Metaloglobus este împotriva lui FC Argeş, în etapa a cincea din Liga 2. FC Argeş este pe locul 16, două locuri mai sus de Metaloglobus.

 
 

Afla mai multe despre: metaloglobusdinamoeusebiu tudor 

viewscnt
Articole similare