Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinul supergolgheterului de la Borussia Dortmund putea fi altul. Ce club important din Europa l-a refuzat pe Haaland când costa 4 milioane de euro

Destinul supergolgheterului de la Borussia Dortmund putea fi altul. Ce club important din Europa l-a refuzat pe Haaland când costa 4 milioane de euro

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland (19 ani) strălueste la Borussia Dortmund, după ce a făcut senzaţie la RB Salzburg, dar putea ajunge la AS Roma. Un oficial al clubului din "Cetatea Eternă".

Sebino Nela, directorul sportiv al echipei feminine de la AS Roma, a făcut dezvăluirea la doi ani după ce Roma l-a ratat pe Erling Haaland. Cel care l-a refuzat pe noul star al fotbalului mondial a fost chiar Monchi, celebrul director sportiv al Sevillei. AS Roma îl putea avea pe Haaland pentru doar patru milioane de euro.

"În urmă cu doi ani, un fost jucător de la Roma i l-a propus pe Haaland lui Monchi. Costa 4 milioane de euro. Cu toate acestea, clubul a refuzat să-l transfere, iar el s-a dus la Salzburg", a spus Sebino Nela, directorul echipei feminine de la AS Roma.

Erling Haaland, golgheter la Borussia Dortmund

Borussia Dortmund l-a transferat pe Erling Haaland de la RB Salzburg în perioada de mercato din ianuarie, pentru 20 de milioane de euro, iar atacantul norvegian a avut impact imediat. De la transferul pe Signal Iduna Park, Haaland a înscris deja de zece ori şi a livrat o pasă de gol în şase partide pentru nemţi.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: haalandas romatransfer 

viewscnt
Articole similare