Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii despre armonia din vestiarul Rapidului: ”Cei mai în vârstă au gijă de noi, ăştia mai tineri”. Cine este jucătorul care ţine echipa legată

Detalii despre armonia din vestiarul Rapidului: ”Cei mai în vârstă au gijă de noi, ăştia mai tineri”. Cine este jucătorul care ţine echipa legată

Rapid

Comentarii

Rapidul a debutat incredibil în noul sezon, iar unul dintre factorii importanţi pe care s-a bazat această performanţă este armonia din vestiar.

Rapid a revenit în Liga 1 după şase ani şi a început mai bine noua stagiune decât se aştepta oricine. Formaţia giuleşteană este neînvinsă în şase etape, nu a primit gol şi a eşuat să se impună în doar un meci. Pe lângă defensiva aproape impenetrabilă a lui Miţă Iosif, prezenţa fanilor şi armonia din vestiarul echipei au fost cruciale în parcursul echipei.

Multe dintre transferurile făcute de Rapid au fost mutări pentru jucători experimentaţi în Liga 1, întrucât lotul cu care au promovat ”giuleştenii” nu conţinea mulţi jucător cu renume. Junior Morais, Dragoş Grigore sau Alexandru Albu sunt doar câţiva dintre jucătorii importanţi aduşi de Rapid, însă cel mai de impact a fost fără discuţie Cristi Săpunaru.

Detalii despre armonia din vestiarul Rapidului

Fostul căpitan al bucureştenilor a revenit în Giuleşti şi a primit imediat banderola înapoi. Calităţile sale de lider au fost demonstrate atât pe teren, cât şi în vestiar, aşa cum povesteşte Rareş Ilie. Decarul Rapidului a povestit cum l-a impresionat Săpunaru încă din prima zi în care a revenit la echipă şi cum îi ajută jucătorii experimentaţi pe cei mai tineri.

(n.r. Săpunaru) S-a urcat în autocar, a dat salut cu toată lumea, am plecat la antrenament, cu câţiva băieţi din echipă deja se ştia. După care a început să vorbească cu toată lumea, pe rând. Toţi cei mai în vârstă au grijă de noi, aştia mai tineri, dar el e căpitanul. Vorbesc cu noi, adică nu ne dau la o parte, adică nu stau ei, cei în vârstă şi noi tinerii separat. Stăm toţi”, a declarat Rareş Ilie.

Afla mai multe despre: rapidrareş ilie 

viewscnt
Articole similare