Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu poate reuşi la FCSB dacă ”va avea răbdare Gigi Becali”. Ce spune Marica de şansele ”roş-albaştrilor” la titlu | EXCLUSIV

Edi Iordănescu poate reuşi la FCSB dacă ”va avea răbdare Gigi Becali”. Ce spune Marica de şansele ”roş-albaştrilor” la titlu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat la emisiunea Sport Report de pe Telekom Sport, Ciprian Marica a vorbit despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB.

După începutul slab de sezon al FCSB-ului, Gigi Becali şi-a pierdut încrederea în abordarea pe care a avut-o în ultmii ani şi a adus un antrenor cu renume la echipă. Edi Iordănescu a fost ales ca înlocuitorul lui Dinu Todoran, iar finanţatorul bucureştenilor i-a dat frâiele echipei tehnicianului, pentru prima dată în ultimii ani.

Becali a declarat că nu se va mai băga la echipă şi că nu va mai comenta prestaţiile jucătorilor în presă. Acesta a fost şi unul dintre criteriile care l-au convins pe Iordănescu Jr. să semneze cu ”roş-albaştrii”, însă lucrurile se pot schimba repede la FCSB.

Asta avertizează şi Ciprian Marica. Fostul internaţional român este de părere că Iordănescu poate schimba evoluţiile echipei, însă are nevoie de timp pentru a rectifica greşelile ultimilor ani. Cu răbdare din partea lui Becali, formaţia ”roş-albastră” poate începe să se lupte din nou pentru trofee.

Edi Iordănescu poate reuşi la FCSB dacă ”va avea răbdare Gigi Becali”

”Înţeleg ca are libertate totală, singura întrebare e dacă va avea răbdare Gigi Becali pentru că lucrurile nu se vor schimba peste noapte, nu are o baghetă magică Edi Iordănescu şi va schimba faţa echipei în câteva săptămâni. Nu cred că astăzi poate să ia campionatul”, a declarat Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescugigi becaliciprian marica 

viewscnt
Articole similare