Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la FCSB, după verdictul crunt primit de Florinel Coman. Becali a bătut palma cu favoritul lui Edward Iordănescu

Un nou transfer la FCSB, după verdictul crunt primit de Florinel Coman. Becali a bătut palma cu favoritul lui Edward Iordănescugalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB l-a vândut pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray, l-a pierdut pe Florinel Coman până la finalul anului, astfel că Gigi Becali s-a pus pe transferuri.

FCSB a primit o lovitură dură în această săptămână, când Florinel Coman a aflat verdictul dur al medicilor. Accidentat în partida cu Sepsi, când a fost înlocuit în minutul 69, mijliocaşul roş-albaştrilor a efectuat un RMN, iar concluzia staff-ului medical a fost că Florinel Coman nu va mai evolua în acest an pentru echipa lui Edward Iordănescu.

Astfel, după accidentarea fotbalistului de 23 de ani, Gigi Becali a luat decizia de a-i întări lotul antrenorului adus săptămâna trecută. Pe lângă negocierile pe care le poartă cu Constantin Budescu, latifundiarul din Pipera a rezolvat şi transferul lui Valentin Gheorghe. 

Conform prosport.ro, mijlocaşul stânga de 24 de ani şi-a dat acordul să semneze un contract valabil pe cinci sezoane cu FCSB, iar acum urmează să îşi rezolve problemele contractuale cu Astra Giurgiu, echipă la care a fost crescut.

Valentin Gheorghe şi Edward Iordănescu au mai lucrat împreună la Astra, în sezonul 2017/2018, iar mijlocaşul de 24 de ani se poate lăuda deja cu 20  goluri şi 6 pase decisive reuşite în cele 104 meciuri jucate în Liga I.

  • 900 de mii de euro este cota lui Valentin Gheorghe pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare