Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul ciudat descoperit în primele imagini cu Radu Drăguşin la Tottenham. Prima explicaţie pentru obiectul misterios cu care apare | EXCLUSIV

Detaliul ciudat descoperit în primele imagini cu Radu Drăguşin la Tottenham. Prima explicaţie pentru obiectul misterios cu care apare | EXCLUSIV

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a debutat pentru Tottenham la câteva zile după ce a fost prezentat la clubul londonez. În imaginile din momentul anunţului oficial s-a remarcat un obiect misterios pe degetul arătător. De fapt, tricolorul poartă un accesoriu de ultimă generaţie.

Obiectul misterios care apare în imaginile de la prezentarea lui Radu Drăguşin la Tottenham

Joi, Radu Drăguşin a fost prezentat la Tottenham, după o afacere care a costat 25 de milioane de euro plus cinci milioane de euro drept bonusuri. 

În imaginile publicate de cel mai scump român transferat vreodată, Radu Drăguşin a fost surprins cu un gadget de ultimă generaţie de care nu se desparte. 

Pe degetul arătător, tricolorul are un inel smart, un gadget abia apărut pe piaţă, prin care fotbalistul îşi monitorizează condiţia fizică. Printre altele, prin smart ring el îşi urmăreşte ritmul cardiac, somnul şi alte valori care-l ajută pentru a performa. 

De asemenea, acest smart ring purtat de Radu Drăguşin are funcţii regăsite şi pe telefoanele mobile, iar apărătorul este posesorului unui astfel de obiect abia apărut pe piaţă. 

Preţul unui inel smart variază între câteva zeci de euro şi câteva sute. 

În weekend, Radu Drăguşin a debutat la Tottenham în remiza cu Manchester United, scor 2-2, în Premier League, când a jucat 15 minute pe finalul partidei. Concluzii despre primul meci al lui Radu Drăguşin au fost trase de experţi

Pentru Orange Sport, agentul Florin Manea a anunţat că a reuşit să transfere încă un fotbalist român în străinătate, după succesul avut cu Radu Drăguşin. 

 

Afla mai multe despre: radu dragusinradu dragusin smart ringradu dragusin inel smartradu dragusin tottenham 

viewscnt
Articole similare