Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia a vorbit despre situaţia lui Florin Gardoş. Şanse mici să debuteze cu Viitorul

Devis Mangia a vorbit despre situaţia lui Florin Gardoş. Şanse mici să debuteze cu Viitorul

Superliga

Comentarii

Devis Mangia lasă de înţeles că Florin Gardoş nu va debuta la Craiova nici cu Viitorul, meci programat vineri, de la 20:45, în direct la Telekom Sport 1. Antrenorul lui CS U Craiova susţine că apărarea nu are nevoie de schimbări, în acest moment.

Florin Gardoş s-a transferat la Craiova în iarnă, după ce nu mai reuşea să prindă echipa Southampton. Însă fundaşul de 29 de ani n-a jucat până acum niciun minut pentur CS U. Devis Mangia lasă de înţeles că nu va debuta nici  în meciul cu Viitorul:

”Probabil, nu voi schimba în linia defensivă. În acest moment, linia defensivă funcţionează bine. De obicei, decid să schimb ceva pentru că vreau să manageriez o anumită situaţie, dar acum nu este cazul. Dar mai avem un antrenament mâine, vom vedea după”, a declarat Devis Mangia.

Antrenorul lui CS U Craiova a vorbit şi despre întâlnirea cu Viitorul şi a avut un discurs plin de fair-play despre Gică Hagi: ”Este un meci foarte dificil, Viitorul este o echipă care joacă fotbal bun, cu antrenor pentru mine excelent. Este o echipă cu o idee clară despre fotbal, cu jucători foarte tineri, dar care joacă un fotbal foarte bun. Şi cred că trebuie să îl complimentez pe Gică Hagi, pentru că, dacă te gândeşti la cei mai buni tineri jucători din România, cred că 80-90% dintre ei joacă sau s-au format la Academia lui”, a mai spus Mangia.

Afla mai multe despre: devis mangiaflorin gardosviitorulcs u craiova 

viewscnt
Articole similare