Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dezastru mare de tot”. Impresia lăsată de naţionala de tineret după EURO 2023: ”Jucăm în România şi noi nu am reuşit să marcăm un gol acasă”

”Dezastru mare de tot”. Impresia lăsată de naţionala de tineret după EURO 2023: ”Jucăm în România şi noi nu am reuşit să marcăm un gol acasă”

Echipa națională

Comentarii

Naţionalele României au fost subiectul principal din această perioadă, iar Ionel Ganea (49 de ani) nu a ocolit ultimele rezultate şi evoluţiile primei reprezentative şi a celei de tineret.

România U21 a pierdut primele două meciuri de la EURO 2023, 0-3 cu Spania U21 şi 0-1 cu Ucraina U21, şi este deja eliminată din competiţie.

Mai are de disputat un singur meci, în ultma etapă a grupei B, cu Croaţia U21, marţi, 27 iunie, de la ora 21:45.

Impresia lăsată de naţionala de tineret a României după EURO 2023: ”Dezastru mare de tot”

Despre actuala generaţie de tineret a naţionalei României, cu obiectivul deja compromis la EURO U21, a vorbit şi Ionel Ganea.

Fostul mare internaţional român a fost prezent la evenimentul dedicat Centenarului Rapidului, echipă pentru care a evoluat de-a lungul carierei de fotbalist.

”Dezastru mare de tot, ţinând cont că jucăm în România şi noi nu am reuşit să marcăm un gol acasă, foarte dureros. Mi se pare că avem la U21 nişte jucători tineri care sunt foarte talentaţi. Numai antrenorul poate să răspundă. 

După cum vedeţi, la Federaţie nu prea se schimbă mare lucru, nu prea se aduc alţi antrenori, care să facă şi ei performanţă, să li se ofere şansa asta. Eu cred că sunt destui antrenori. 

Nu ştiu ce să zic, dar jucătorii care sunt în momentul ăsta la echipa de tineret, din punctul meu de vedere, sunt unii chiar foarte buni”, a declarat Ganea.

De asemnea, ”Ganezul” a abordat şi subiectul legat de prima reprezentativă a României, care este încă neînvinsă în preliminariile pentru EURO 2024.

”(n.r. despre naţionala mare şi egalul din Elveţia) Importante sunt rezultatele, poţi să joci prost şi să pierzi sau să scoţi un rezultat bun, la fel, poţi să joci bine şi să pierzi. Eu zic că rezultatul rămâne. Asta e cel mai important, nu jocul. Eu cred că totul depinde numai de noi.

Părerea mea e că trebuia să câştigăm în Kosovo, ca să fim mult mai liniştiţi. Cu două puncte în plus eram acolo la locul 1-2. Eu cred că benefic ar fi 6 puncte (n.r. din meciurile cu Israel). 

Marcatorul celor două goluri din meciul cu Elveţia, Mihăilă, cred că a sărit la toată lumea în ochi”, a adăugat Ganea.

Ionel Ganea a adunat 45 de meciuri şi 19 goluri în tricoul naţionalei României.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromania u21euro 2023ionel ganea 

viewscnt
Articole similare