Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a contribuit Mihai Iosif la egalurile României din Kosovo şi Elveţia. ”I-am sugerat lui Edi.” Discuţia pe care a purtat-o cu selecţionerul | EXCLUSIV

Cum a contribuit Mihai Iosif la egalurile României din Kosovo şi Elveţia. ”I-am sugerat lui Edi.” Discuţia pe care a purtat-o cu selecţionerul | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Iosif a avut o discuţie cu Edi Iordănescu înaintea meciurilor cu Kosovo şi Elveţia. Fostul tehnician al Rapidului i-a sugerat selecţionerului să înceapă cu Horaţiu Moldovan în poartă, iar ”Miţă” s-a dovedit a fi inspirat.

Alegerea unui portar pentru echipa naţională a stârnit multe controverse în rândul specialiştilor. Aioani, Târnovanu şi Horaţiu Moldovan au fost convocaţi pentru meciurile din iunie, iar titularizarea unuia dintre cei trei a părut că îi dă mari bătăi de cap selecţionerului.
 
Horaţiu Moldovan a fost alesul lui Edi Iordănescu, iar portarul Rapidului nu a dezamăgit. Moldovan a fost îngerul păzitor al naţionalei în Kosovo, unde a reuşit câteva intervenţii fabuloase, iar în Elveţia a reuşit să-i împiedice pe adversari din drumul spre golul trei, ce ar fi închis conturile.

Cum a contribuit Mihai Iosif la egalurile României din Kosovo şi Elveţia. ”I-am sugerat lui Edi”

Horaţiu Moldovan a ajuns pe banca Rapidului în iarna lui 2021 şi a devenit titular incontestabil, odată cu promovarea în Superligă. Fostul portar al lui Sepsi este jucătorul Rapidului cu cele mai multe minute din ultimele două sezoane. Moldovan a bifat 90 de meciuri în tricoul Rapidului, dintre care 32 fără gol primit.

Înainte de meci i-am sugerat lui Edi printre rânduri. Mi-am dorit să apere Moldo. Edi a fost inspirat şi Moldo în poartă. A fost o alegere grea din partea selecţionerului.  Sunt foarte fericit pentru el şi munca lui. Ştiu foarte bine cât a muncit. Cât a tras la fiecare antrenament şi sper să o ţină tot aşa şi să nu mai iasă de acolo”, a declarat Mihai Iosif pentru Orange Sport.

Mihai Iosif a antrenat-o în sezonul 2022-2023 pe Minaur Baia Mare, echipă alături de care a reuşit doar două victorii. Iosif a fost demis în luna martie, atunci când echipa se alfa pe locul 18. Băimăenii au retrogradat în Liga 3 la finele sezonului.

 

Afla mai multe despre: mihai iosifrapid 

viewscnt
Articole similare