Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dorin Rotariu s-a despărţit de Atromitos, dar se va lupta pentru grupele Champions League. Unde va juca fostul dinamovist

OFICIAL | Dorin Rotariu s-a despărţit de Atromitos, dar se va lupta pentru grupele Champions League. Unde va juca fostul dinamovist
Comentarii

Dorin Rotariu nu mai este fotbalistul lui Atromitos, formaţie ce evoluează în prima ligă din Grecia. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării elene.

"Atromitos anunţă încheierea colaborării cu Dorin Rotariu, care era împrumutat de la Ludogorets. Rotariu a jucat la Atromitos în ultimul an şi jumătate, a bifat 42 de meciuri şi a marcat patru goluri. Îi mulţumim pentru contribuţia sa şi îi urăm succes”, a notat atromitosfc.gr.

Rotariu revine la Ludogorets

Dorin Rotariu va reveni la campioana Bulgariei. În tricoul grupării din Razgrad, Rotariu a bifat 10 meciuri, a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă. Românul nu şi-a găsit locul în primul 11 al fostei echipe a lui Cosmin Moţi şi a fost împrumutat în Grecia. De-a lungul carierei, Rotariu a mai evoluat pentru Poli Timişoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar şi Astana.

În vârstă de 27 de ani, Rotariu este cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: dorin rotariuludogorets 

viewscnt
Articole similare